קצת מיואשת...עם שאלה מטופשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קצת מיואשת...עם שאלה מטופשת
    שרון
    31/12/2008

שלום לכם רופאים מקסימים! בת 33.5 עם 3 הריונות ספונטניים שנקלטתי מייד! (אחד היה לא תקין והוביל לגרידה) .לידה ראשונה בגיל 29. מחזורים סדירים של 28 יום. אני כבר חצי שנה מנסה ואל תצחקו עלי אבל אני מאוד מבועסת כי אני לא רגילה לראות אחרי כ"כ הרבה נסיונות שוב ושוב את המחזור...עשיתי בדיקות דם ואני מבייצת מצויין כפי שאמר הרופא, אני בודקת עם ערכות הביוץ והוא מגיע בד"כ ביום ה- 16 למחזור...מה יכול להשתנות בגוף שלי מאז הלידה האחרונה שלוקח לי יותר זמן מכל הפעמים? מה יכולה להיות הבעיה???? אני חוששת להכנס ללחץ שיעשה בדיוק את ההפך..אני יודעת שזה לא מובן מאליו להכנס להריון אבל לא מצליחה להבין מה קורה איתי. הרופא אמר לי שבעוד 3 חודשים אם לא אקלט אבוא לצילום רחם ובדיקת זרע לבעלי.. מה קורה לי?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יפית

ד''ר דוד ישי
    31/12/2008

את ענית לעצמך ואני רוצה לחזק אותך. קרוב לודאי שלא קרה לך כלום. הסיכוי להריון בכל חודש נמוך יחסית. לפעמים מצליחים מהר יותר ולפעמים זה לוקח יותר זמן. תשארי רגועה. וכמו שהרופא שלך אר, אם לא תהרי בעוד מס' חודשים תתחילי לעשות בירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו