זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים
    חסויה
    02/01/2009

תוצאות בדיקות הדם מהבוקר ESTRADIOL (E2) SENS 110 ESTRADIOL (E-2)<350 PROGESTERONE 4.6 בדיקת אולטרסאונד מהיום אין זקיקים. לקחתי במשך יומים גונל 75 מיום חמישי למחזור . בדר"כ ביוץ טבעי ביום 10 ולאחריו דימומים fsh 9-12.7 בת 38 לא מעוניינת בהריון מרובה עוברים. בדיקת אולטרסאונד מהיום אין זקיקים מה זה אומר? האם יתכן כי המינון של הגונל נמוך? האם יתכן כי הייתי צריכה לקבל את הגונל ביום השלישי למחזור? האם כבר היה ביוץ ? כי ביום החמישי היו לי כאבי ביוץ + עליה ב lh ? האם הערך של האיסטרדיול תואם ליום השביעי בבוקר ? רוב תודות על עזרתך המקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירן שלום

פרופ' שחר קול
    02/01/2009

אם ערך האסטרדיול הוא 110 פיקומול לליטר, הרי שעדיין אין תגובה שחלתית לגונל.
    יתכן בשל מינון נמוך מידי.
    לדעתי, עדיף להתחיל ביום 3 למחזור.
    לא היה ביוץ שכן הפרוגסטרון נמוך.
    לא ציינת רמת LH.
    רמת האסטרדיול יכולה להתאים ליום 7 , בעיקר אם מועד הביוץ מאוחר יחסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

חסויה
    02/01/2009

האם יש סיכוי לביוץ החודש לאור הנתונים של מינון נמוך אולי או התחלה מאוחרת של הטיפול? מתי לדעתך אני צריכה לבצע שוב בדיקת דם ואולטרסאונד ביום ראשון אחרי ארבעה ימי טיפול או ביום שני אחרי 5 ימי טיפול. תודה מראש על עזרתך המקצועית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן שלום

פרופ' שחר קול
    03/01/2009

אם כבר לוקחים בדיקת דם, עדיף למדוד LH בדם ולא לסמוך על בדיקת שתן ביתית.
    לא ממש עקרוני אם הביקורת היא אחרי 4 או 5 ימים.
    סביר כי יהיה ביוץ בשבוע הבא, אולי לקראת סופו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

חסויה
    02/01/2009

lh בבדיקה ביתית קו אדום חזק - מקסימום . אני מאוד מבולבלת איך יכול להיות lh גבוה ואין זקיקים היתכן? כיצד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו