מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- FSH גבוההמה יהיה?03/01/2009
שלום רב, בת 39.5 מנסה להביא ילד באמצעות תרומת זרע. התחלתי את התהליך ב-3/08 שאז בבדיקת דם FSH=4 אך E2=500 ביום שלישי למחזור. הוסבר לי שאין התאמה בין שתי התוצאות ואולי התפספס היום הנכון לבדיקה. הומלץ לחזור על הבדיקה שיצאה FSH=3 E2=500 ביום השני למחזור. למרות אי ההתאמה – אף רופא לא חשב שקיימת בעייה. 5/08 - נסיון הזרעה ראשון, אך לא נצפו זקיקים ולכן נשלחתי לבדיקת דם נוספת. מאז, כל הבדיקות מראות FSHגבוה מאד (30,40) למעט בדיקת אחת שהראתה FSH=8 . היו חודשים שלא היו זקיקים, היו חודשים של זקיקים קטנים מידי, והיו פעמיים של זקיק יפה, ואז נעשה נסיון הזרעה שלא הצליח. טופלתי כחודשיים וחצי עם כדורי פרוגילוטון, ואף טיפולי דיקור, אך גם אחריהם לא היו החודש זקיקים, ובדיקת הדם שוב יצאה עם תוצאה גבוהה מאד. נאמר לי כי התוצאות מראות כי הסיכוי שלי להרות ללא תרומת ביצית שואפים לאפס, וגם אם יהיו זקיקים, הסיכוי לביצית טובה להריון הוא נמוך ביותר. הייתי אצל מספר רופאים ואף אחד לא הצליח להסביר איך יתכן שתוצאת הFSH השתנתה בצורה כה קיצונית במספר חודשים בודדים. לסיכום-נעשו 2 נסיונות הזרעה בלבד! אשמח מאד מאד לקבל רעיונות, עיצות, הסברים ואולי למצא מישהי עם סיפור דומה. אני לא יודעת מה עושים עכשיו? איך מתקדמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין זקיקים
מה יהיה?03/01/2009ד"ר יקר, הבעיה כרגע היא שאין לי זקיקים בכלל, אז לא ניתן אפילו לעבור הזרעה! האם להרים ידיים? כי "לאמץ ילד שיצא מרחמי" = תרומת זרע+תרומת ביצית נראה לי מוקדם עדיין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין זקיקים!!! תגובה בבקשה
מיואשת05/01/2009הבעיה כרגע היא שאין לי זקיקים בכלל, אז לא ניתן אפילו לעבור הזרעה! האם להרים ידיים? כי "לאמץ ילד שיצא מרחמי" = תרומת זרע+תרומת ביצית נראה לי מוקדם עדיין! אשמח מאד מאד לקבל: 1. תגובת הד"ר 2. מישהי ששמעה או היתה במצב דומה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לעזור
טלי05/01/2009אל תתיאשי !!!!! פרופסור אחד (שלא אזכיר את שמו, רק אומר שהוא מנהל מח' ivf בבית חולים גדול) הפנה אותי לפני שלושה חודשים לתרומת ביצית , טען שאין למצבי תקנה. (בכל ההפריות שעשיתי הנבתי בקושי 2 עוברים וגם הם היו על הפנים באיכותם -4 הפריות!!!)עקב ההודעה הדרמאטית הצעתי לבעלי להיפרד ושימשיך את חייו עם אישה פוריה- הנודניק לא הסכים ! בהתייעצות עם הרב פירר הוא הפנה אותי לפרופסור יהושע דור. הפלא ופלא ניסיון ראשון ויש הריון (טפו טפו..הבטחתי לא לספר ולא לדבר על זה , אבל אני חייבת לעזור לך ולשאר בנות הפורום !!!!!!!!!!!!!!!!) קשה להאמין כמה אופי הטיפול, אורך הפרוטוקול וסוג התרופות יכולים לעשות פלאים. אל תישברי , תגייסי כסף ולכי אליו פרטי , רק אם הוא ירים ידיים אז תחליטי מה את עושה. אני מברכת אותך ואת כל בנות הפורום וממליצה על פרופסור יהושע דור בחום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
דנה05/01/2009שלום, אני שמחה לשמוע שהצלחת. רציתי לשאול, איפה הוא מקבל פרטי? איך מגיעים אליו באופן פרטי לצורך ivf? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין זקיקים!!!
אני06/01/2009תודה על העידוד אבל הייתי שמחה להבין קצת יותר האם הבעיה שלך דומה שלי במשהו כי לפי מה שאני מבינה, אצלי אין בכלל יצור ביציות ואצלך יש ביציות אך לא איכותיות? אני ממש אשמח לשמוע מישהי עם סיפור דומה לשלי ולדעת מה עשתה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי. אנא תעני לי או כל מישהי שיכולה
מיואשת07/01/2009לעזור בעיצות, סיפורים דומים וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור
טלי07/01/2009אני חושבת שכדאי ל להתייעץ באמת עם מישהו רציני ואני את המלצתי נתתי. שמעתי על כל מיני בנות שהיו במצב גרוע ובעקבות דיקור וצמחים , הופיעו להם זקיקים , על הזקיקים האלו עשו טיפולים עם רופא מומחה ונוצרו עוברים . אני מאמינה גם בכוח המחשבה, תגידי לעצמך "אני אצליח להרות ..אני פוריה" סוג של דימיו ןמודרך או איך שלא קוראים לזה . תקראי הרבה תהילים (דרך אגב אני לא דתייה) אומרים שתפילות עוזרות . אם יש מישהי בהריון , חברה , שכנה, מכרה, תבקשי ממנה שתברך אותך ותשים לך יד על הבטן שלך. אולי זה ישמע מגוחך....אבל לא יועיל לא יזיק. מה אני אגיד לך , אם היו אומרים לי לקפוץ 4 פעמים על רגל שמאל ולהגיד "דגן גידל דגן בגן....והיו מבטיחים לי שזה יעזור, הייתי עושה את זה . אבל עכשיו ברצינות , כל מה שכתבתי לך מלבד המשפט האחרון עזר. אני לא השתמשתי בדיקור וצמחי מרפא, אבל בכל השאר כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)