תזמון החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תזמון החזרת מוקפאים
    חוצרחמית
    04/01/2009

על בסיס מחזור טבעי + פרדניזון(מסתבר שהררית שלי תחת טיפול לא טובה) בום חמישי - אסטרדיול - 2080 LH- 16.6 פרוגסטרון- 2.8 זקיק 22 רירית 8.6 הזרקתי אוביטרל (הוסבר לי שזה רק ל"גיבוי" היות והתחלתי כבר תהליך ביוץ) ביום חמישי ב-22:00 וההחזרה היום, יום א' בצהריים. העוברים הוקפאו ביום ה-2 אחרי השאיבה בני 3 ו-4 תאים . האם התזמון נכון? 1. אני פשוט לא כ"כ מבינה את החישוב, הרי אם היה מדובר על שאיבה והזרקתי אוביטרל ביום חמישי בלילה הרי שהיו שואבים בשבת ומחזירים בשני. מדוע בכל אופן הוחלט על החזרה היום? האם זה בגלל שהתחלתי ביוץ לבד או בגלל שאין הבדל מהותי ליום לפני או אחרי וזה לא חייב להיות מדוייק "על הדקה"? 2. מה הסיכוי של העוברים לשרוד הפשרה ולהשיג הריון? לה אומרים שהסיכוי של מוקפאים נמוך יותר? 3. מדובר בעוברים מ-ivf ראשון, שהחזרה של אחיהם הטריים של אותו סבב השיגה הריון כימי. האם זה מגדיל/מקטין את הסיכוי להריון או שאין קשר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזמון החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא נענתה

חוצרחמית
    04/01/2009

ההחזרה בוצעה היום, שני עוברים (מוקפאים) בעלי 4 תאים מדרגה 1. זה גם המצב שבו העוברים הוקפאו. האם זה אומר שתהליך ההפשרה לא פגע בעוברים והם לא איבדו תאים? ואם כן, האם הסיכויים שלהם הם כמו אלו של הטריים? (שהיו בדיוק באותו מצב כשהוחזרו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאיר שלום

פרופ' שחר קול
    05/01/2009

1. עקרונית את צודקת, אך חלון ההשרשה ברחם הוא די רחב, בוודאי מעבר ל - 24 שעות, לכן זה לא ממש ממש עקרוני.
    2. סיכוי טוב, בממוצע בטא חיובי : 25%
    3. בהחלט מגדיל! איכות העוברים מצויינת כך שסיכויי ההריון ם סביב 50%.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - שימחת והרגעת אותי כאחד

חוצרחמית
    05/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו