לקראת שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת שאיבה
    חסויה
    04/01/2009

שלום דוקטור קול! היום הייתי במעקב זקיקים. פרוטוקול ארוך (בת 30, בעיה זכרית בלבד) עם דקא 0.1 ושתי אמפולות של מנופור. עובי רירית 14 מ"מ :O) ולפחות 10 זקיקים בשלים לשאיבה (21מ"מ). היום בעשר וחצי בליליה אוביטרל וביום שלישי בבוקר שאיבה. אמרו לי לא להזריק יותר מנופור ורק דקא היום ב 16:00. אני לא יודעת מה ערך ה E2המדוייק (מעל 3000 זה מה שאמרו לי). האם מקובל לא להזריק מנופור יומיים לפני שאיבה? אני זוכרת שבפרוטוקול הראשון שהיה ארוך אפילו הגדילו לי את כמות הגונל F יומיים לפני שאיבה. האם הפסקת הזרקת מנופור 72 שעות לפני השאיבה יכולה לפגוע באיכות הזקיקים/ ביציות? האם הזקיקים ממשיכים לגדול עד השאיבה, והאם זה בסדר? לתשובתך אודה! הערה: ביום חמישי האחרון 14 זקיקים זהים בגודלם (7 בכל שחלה)12X 11 E2 856 P 0.8

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד שלום

פרופ' שחר קול
    05/01/2009

הכל נראה מצוין, ונכון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! מקווה שהפעם זה יקלט!

חסויה
    05/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון ושאלה

חסויה
    07/01/2009

שלום דוקטור קול היקר אתמול עברתי שאיבה של 15 ביציות.(IVF 2 פרוטוקול ארוך) האם זא אומר שיש לי גירוי יתר? (E2 3300 ביום הכוריגון פרוגסטרון 0.8 ). אני עדיין לא יודעת כמה עוברים נוצרו ומה איכותם. ברצוני לשאול אם הסיכויים לעוברים טובים עם נתוני הזרע הבאים: 10 מיליון בתנועה לאחר "השבחה", תאי דם לבנים ומורפולוגיה 4% בבדיקות זרע קודמות. האם יש לנו סיכוי טוב לעוברים איכותיים? יש לציין שאני בת 30 וכל הבדיקות ההורמונאליות תקינות וסיבת IVF היא גורם זכרי בלבד ככל הנראה. אני גם רוצה לציין ש ב IVF הראשון הייתי עם פרוטוקול קצר ונשאבה ביצית אחת בלבד! איזה הבדל הפעם! תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו