אחרי החזרת עובר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת עובר
    חסויה
    04/01/2009

היי ד"ר, אני אחרי החזרת עובר, אתמול בוצעה ההחזרה. יש לי עדיין בטן נפוחה כפי שהייתה אחרי השאיבה, האם אופייני? מתי בדר"כ עובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרת עובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסויה שלום

פרופ' שחר קול
    05/01/2009

בטן נפוחה מעלה האפשרות לגירוי יתר שחלתי, לכן מציע להתייעץ עם הרופא המטפל, הבקיא בפרטי הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך

חסויה
    05/01/2009

היי ד"ר, קיבלתי את הצעתך יצרתי קשר עם הד"ר שלי טלפונית, הוא אמר לי שבתהליך של הפריה חוץ גופית זה ברור שיש גירוי שחלתי או אפילו גירוי יתר שחלתי כתוצאה מהתהליך וזה דבר אופייני ולא לדאוג. שאלתי אותו אם כדאי לבצע בכל זאת בדיקת אולטראוסנד על מנת לוודא שהכל בסדר והוא השיב בשלילה.עוד הוסיף כי הבטן תמשיך להיות נפוחה בשבועיים הקרובים. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    06/01/2009

כיוון שהוא בקיא בפרטי הטיפול, אני סבור כי אין מקום לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו