החזרת עוברים עצתך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים עצתך
    תותית
    05/01/2009

היי בת 34 אחרי 2 טיפולי IVF בהצלחה ב-1 ילדתי בן וב-2 החזרת מוקפאים ילדתי בת ומאז נשארה מבחנה של 3 עוברים יפים מחולקים טוב רוצה לציין שהעוברים מוקפאים מ- 11/2002 . החלטנו לעבור את ה-3 אך בבואי לסרוק את ההתנהלות נראה לי שהיתה הפעם לקוייה אמרו לי לקחת אסטרופם 2 כדור ליום החל מהיום ה- 3 לוסת (נטלתי) ב- 18.12.08 חזרתי לאולטרסאונד ניצפו זקיקים רבים ורירית טובה,ובאותו יום התחלתי בנוסף גם אנדומטרין 2 נרות של 100 מ"ג כל אחד פעמיים ביום בוקר וערב . ב-22.12.08 החזירו 2 עוברים, ב- 03.01.08 הפרשות חומות וכאבי בטן עזים אשר נפסקו לאחר מנוחה אתמול ב- 04.01.08 ביצעתי ב דם E2-856 , פרוגסטרון-32.6 בטא-שלילי והחל מאתמול בערב דימום קל שנפסק לאחר שעה וכאבים בבטן התחתונה קרוב לרחם שאלותיי: 1. האם לא היו צריכים להכין את הגוף לכאילו "ביוץ" ואז להחזיר (כי כך ביצעו בקודם שהצליח) 2. האם ממליץ לבצע בד' דם חוזרת סליחה על האורך אני קצת מאוכזבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים עצתך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תותית שלום

פרופ' שחר קול
    05/01/2009

1. ההכנה נראית לפי לוח זמנים תקין.
    2. לצערי, כנראה שאין הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו