חופש מחלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חופש מחלה
    אירינה
    06/01/2009

שלום רב אני צריכה את עזרה דחופה בעבודה שלי לא רוצים לשלם חופש מחלה על טיפולייIVF אני יודעת שיש חוק לאישה עובדת ונימצאת בטיפול IVF תגידו לי בבקשה איפה נימצא החוק הזה כי עו"ד של מעסיק שלי לא יודע על מה מדובר ו לא רוצה לשלם לי את החופשת המחלה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חופש מחלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאירנה

אנדי
    06/01/2009

קיים חוק בדיני עבודה בנושא ימי מחלה במקרה של היעדרות בשל טיפולי פוריות, סעיף 7(ג)(4) לחוק עבודת נשים קובע כי, עובדת רשאית להיעדר מעבודתה בתקופה שבה היא עוברת טיפולי פוריות, לרבות טיפול הפריה חוץ-גופית, אם אישר הרופא המטפל בכתב כי הטיפול מחייב זאת ובמידה שאישר, ובלבד שהודיעה על כך למעבידה מראש. במקום עבודה שבו נהוג שבוע עבודה של 5 ימים - מגיעה 16 ימים לטיפול בכל אופן, לא יהיו יותר מ- 4 סדרות טיפוליות בשנה. דינה של היעדרות בשל טיפולי פוריות, לרבות טיפולי הפריה חוץ-גופית, כדין היעדרות מפאת מחלה, דהיינו עובדת תהיה זכאית לדמי מחלה בגין תקופת ההעדרות (במסגרת ימי המחלה שצברה עפ"י חוק דמי מחלה). את יכולה להפנות את המעסיק שלך לסעיף זה בחוק עבודת נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו