שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסויה
    06/01/2009

אני נצאת ביום ה 10 למחזור לאחר 5 ימי טיפול בגונל 75 אין זקיקים( רק קטנים). אסטרוגן קטן מ 60 הרופא המליץ להמשיך עד 8 ימים עם הגונל 75 . שאלתי אם לאחר 8 ימים לא יהיה שינוי האם אפשר לעלות מינון או שכבר מאוחר מידי ? כמה ימים אפשר לקחת גונל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    06/01/2009

אין הגבלת זמן ידועה למשך השימוש בגונל F . אבל סביר שאם אחרי 8 ימים אין כל תגובה , לא תהיה תגובה בהמשך גם אם תעלי את המינון. הרבה יותר הגיוני להפסיק ולהתחיל מחדש עם מינון גבוה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלנ נוספת בבקשה

חסויה
    09/01/2009

מה הכוונה להפסיק ולהתחיל מחדש? האם לאתחיל מינון חדש לאחר המחזור הבא או לשנות את המינון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גלי

ד''ר דוד ישי
    11/01/2009

הכוונה להפסיק , לקבל וסת ואח"כ להתחיל הכל מחדש עם מינון גבוה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעירית

מחדון חגית
    11/01/2009

שלום לך עירית בהריוני הראשון , הרגשתי קצת כאבי בטן ואפלו קצת צינון עם זה אבל הרגשתי כי משקלי יורד וגודש בחזה והוא הסתיים בתינוק שכיום הוא בן 13 . אך בהריון הקצר שלצערי הרב הסתיים בהפלה היתה לי הרגשתי חיוניות , ירידה במשקל קצת גודש בחזה, לא הרגשתי רגישות בשיניים כאבי בטן לא כל כך מורגשים , לפני וסת בדרך כלל הבטן מתנפחת קצת , אבל כאן לא היה לי זאת בדיוק הפוך , הרגתי כי רזיתי (ואני שוקלת לפחות 100 ק"ג) לא איכפת לי באמת , טוב לדבר עם אנשים. בברכה חגית מחדון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו