החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים
    הילה
    07/01/2009

שלום אני ביום 13 להחזרת עוברים הייתי אמורה לעשות בדיקה אתמול אך לא ביצעתי ועדיין לא קיבלתי את הווסת עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. יש לי כמה שאלות: 1) במידה ואיני בהריון הייתי אמורה לקבל את הווסת במיידי או שייתכן ויהיה איחור ועדיין אין הריון? 2) האם ייתכן הריון אפילו שבבדיקה הביתית יצא שלילי? 3) החזה שלי נורא כואב האם יש קשר? תודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום הילה

ד''ר דוד ישי
    07/01/2009

לגודש בשדים אין קשר
    הוסת יכול להתעקב למרות שאין הריון
    יש עדין סיכוי להריון. עשי בדיקת דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

לילך
    07/01/2009

1. אם האוביטרל יכול לגרום במצב זה לגירוי יתר - אזי בהנחה שלא ינתן אוביטרל , האם בכל זאת יהיה ביוץ, ואם יהיה ביוץ אז גם אז יש סכנה לגירוי יתר או רק אם הביוץ הוא תחת אוביטרל קיים סיכון זה ? 2. איני רוצה להספיד את החודש הזה - מה ניתן לעשות מלבד IVF ? 3. האם חייבים להימנע החודש מקיום יחסים או הזרעה מחשש להריון או שזה תלוי בהתפתחות הדברים לאחר הפסקת ההורומונים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו