בטא לא מכפילה ואני במתח גדול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא לא מכפילה ואני במתח גדול
    טלי
    07/01/2009

05.01.09 בדיקת בטא תוצאה 32 (12 יום מההחזרה) 07.01.09 דיקת בטא תוצאה 48 יש עוד סיכוי ???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת אינפורמציה

טלי
    07/01/2009

5/01/09 בטא 32 07.01.09 בטא 48 e-2 408 progesterone 65 האם יש סיכוי ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי, סיכוי קלוש להרין תקין.

פרופ' שחר קול
    07/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא נמוכה , מה עושים ?

טלי
    08/01/2009

דר' נכבד שלום תודה על תשובתך. ב-4 הפריות קודמות הצליחו להפרות כל פעם 2 ביציות בלבד באיכות לא גבוהה ובחלוקה של 4 תאים בלבד ביום השלישי. בהפרייה הזו שהייתה עם פרוטוקול ארוך ותרופות שונות הצליחו להפרות 2 עוברים בעלי 8 תאים כדברי הלבורנטית והפרופסור "מושלמים" +עובר אחד בן 4 תאים . כל ההפריות נעשו במיקרומניפולצה בכל הפעמים . אני בת 38 בדיקת בטא 32 בדיקת בטא 48 ולפי הנתונים אין הרבה סיכוי. להלן השאלות: האם חוסר ההתפתחות התקינה נובעת מאיכות הביציות ? האם יש סיכוי שגם בפעם הבאה זה יקרה? האם ביצית לא איכותית יכולה באמצעות הפרייה להתחלק ל-8 תאים ולהיות מוגדרת כמושלמת ? האם אני אמורה לחכות לאיפוס הבטא? באופן טבעי או ע"י כדורים? האם הדימום יחשב מחזור? אודה לך על מענך לחמשת השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים

פרופ' שחר קול
    08/01/2009

1. לרוב - כן.
    2. כן
    3. כן
    4. כן
    דימום אינו מחזור, יש לחכות לבטא 0 , ורק אז לתכנן ההמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נואשת

טלי
    08/01/2009

שאלה נואשת מאוד האם אני זקוקה לתרומת ביצית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו