שאלות בבקשה דחוף...!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות בבקשה דחוף...!!!
    שפרה
    07/01/2009

היום הלכתי לצפות בשק הריון. החזרה 18.12.08, בדיקת בטא ב-31/12/08 בטא 360 והיום נצפו 2 שקי הריון,אחד 3*4 ו-5*6,ז"א אחד יותר קטן מהשני. עדיין לא נצפה דופק וגם לא חלבון העוברי.לפי הטכנאית אולטראסאונד אני נמצאת בשבוע אמצע ארבע -תחילת חמש.לטענתה זה מאוד צעיר וזה בסדר שעדיין לא נצפה חלבון עוברי ושאחד יותר קטן מהשני. לא ראינו רופא ולכן נשארתי עם השאלות... 1.האם הגודל שלהם מתאים ליום? 2.האם הגיוני שאחד קטן יותר מהשני? 3.האם זה הגיוני שלא נצפה חלבון עוברי? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בבקשה דחוף...!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהה..ושאלה נוספת

שפרה
    07/01/2009

אני צריכה לקחת 400 מ"ל אוטרוגסטאן,ובבוקר לקחתי רק 300 (נתקעתי בלי) האם נורא? האם לקחת בערב את המינון הרגיל (400) או 500?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כ"כ מובן לי איך הגעת לשאלה שלי..

שפרה
    07/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה...סליחה

שפרה
    07/01/2009

עכשיו הבנתי,ניסיתי לענות לי...תודה מותק, בל לא דיברתי על זקיקים ,אלא על שקי הריון... תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפרה שלום

פרופ' שחר קול
    07/01/2009

הכל הגיוני וסביר.
    בדיקה חוזרת בעוד שבוע תשפוך אור נוסף על המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו