אחרי החזרה - דחוףףףףףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה - דחוףףףףףף
    עירית
    08/01/2009

שלום רב ביום ראשון 4/1/09 הוחזרו לי 2 בלסטוציסטים, ביום ראשון ושני אחרי ההחזרה הייתי בבית ונחתי ביום שלישי חזרתי לעבודה ושם בעקבות חילופי דברים עם המנהלת שלי - נכנסתי למתח נוראי ולחץ תחושת סטרס נוראית שארכה בערך כשעתיים. האם בעקבות כך יש סיכוי שנפגעו סיכויי להרות בטיפול הזה, מתי בערך מתבצעת ההשרשה - האם ביום שלישי יומיים לאחר ההחזרה הייתי כבר אחרי תהליך ההשרשה (כמובן במידה ואכן השתרש) ??? כמו כן שתי שאלות נוספות: יש לי רגישות בשיניים בימים האחרונים שבדרך כלל מתרחשת אצלי לפני מחזור.. האם יש תופעה שכזו גם בהריון.. ? אני לוקחת כדורי פרוגינובה במסגרת התמיכה לאחר ההחזרה - האם זה מעכב את המחזור במידה ואין הריון ? ורק אחרי שאפסיק אותם המחזור יגיע במקרה ואיני בהריון ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה - דחוףףףףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עירית שלום

פרופ' שחר קול
    09/01/2009

הלחץ לא ישפיע על ההשרשה.
    השרשה קורית יום - יומיים לאחר החזרת בלסטוציסטים.
    פרוגינובה לא יעכב מחזור.
    האם זו התמיכה היחידה???
    רגישות בשיניים אינה קשורה להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עירית
    09/01/2009

במסגרת התמיכה אחרי ההחזרה אני מקבלת - כדור אחד ביום של מיקרופירין + 2 כדורי פרוגינובה + 3 טבליות של אנדומיטרין - בוקר צהריים וערב, יש לציין את התמיכה הנ"ל התחלתי רק ב 7/1/09. לאחר ההחזרה (בתאריך 2/1/09 עובר אחד 8 תאים + 2 בלסטוציסטים ב 4/1/098) קיבלתי רק כדור אחד של מיקרופירין כל יום + קרינון אחד ביום וכאמור מיום רביעי 7/1/09 התחלתי עם כל השאר כמצויין מעלה. האם התמיכה הנ"ל מספיקה ??? האם עלי להסיק מהרגישות בשיניים כי אני עומדת לקבל מחזור ?? יש לציין כי זה IVF שישי במספר... ואני מאוד לחוצה.. ועוד שאלה קטנה - במסגרת הטיפול לקחתי במשך 15 יום גלולות גינרה וחודש לאחריהן התחלתי עם כל שאר הזריקות ((גונל 300, 4 אמפולות מונופור, צטרוטייד) ב 17/12/09 קיבלתי מחזור אחרי לקיחת 15 יום גלולות גינרה ואז התחלתי את הטיפול, בד"כ המחזור שלי הוא כל 28 ימים, האם גם כעת במידה ולא ההרה אז המחזור יגיע תוך 28 ימים לערך מתאריך קבלת המחזור הקודם, או שבעקבות נטילת הגינרה הוא יגיע יותר מאוחר או מוקדם מהצפוי (כמובל אשמח אם לא יגיע בכלל...) תודה רבה על הסבלנות לשאלות הארוכות שלי.. בטוחה שאתה מבין את הלחץ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    09/01/2009

התמיכה - מצויינת!
    כאב השיניים אינו רומז על הצלחה או כישלון.
    הטיפול המוקדם בגינרה לא ישפיע על המחזור הבא אם יבוא.
    לרוב, התמיכה שאת מקבלת תעכב המחזור גם אם אין הריון.
    לכן, חשוב לבצע בדקת דם במועד שניקבע לך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו