מה דעתך?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה דעתך?
    חסויה
    09/01/2009

אני לוקחת מזה 10 ימים גונל75 ועדיין אין זקיקים מעל 10 מ"מ ( ביום 7 נצפה 1 של 6 ממ) רמת האסטרודיול ביום 2 לאחר הטיפול היתה 110 רירת 4 ביום 5 לטיפול היתה קטנה מ 60 רירית 4.1 ביום 6 לטיפול אחה"צ היו כתמי דם שחלפו ביום 7 לטיפול היתה 150 רירת 4.1 ביום 9 לטיפול רירית 4.9 היום כאמור אני ביום 10 לטיפול ויום 14 למחזור האם עוד יש סיכוי?? כמה זמן להמשיך עוד לקחת את הגונל האם לא מזיק לקחת כל כך הרבה ימים גונל? הרופא לא מעלה מינון בגלל בקשה שלי לא להגיע למצב של הריון מרובה עוברים. אשמח לשמוע את דעתך המקצועית להמשך הטיפול אם בכלל כדאי להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתך?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גונל

פרופ' שחר קול
    10/01/2009

בהנחה שמדובר בבעית ביוץ יש טעם להמשיך, ואולם, אם לאחר 14 יום אין תגובה יש להעלות המינון.
    אין נזק בגונל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה?

חסויה
    10/01/2009

מה הכוונה בבעית ביוץ ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו