מנסה להיות אופטימית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מנסה להיות אופטימית
    יפית
    09/01/2009

שבת שלום, דר' החזרת עוברים היתה ב 25/12 אתמול 8/1 עשיתי בדיקת דם והתוצאה היא : E2 - 976 פרוגרסטון - 39.8 ..והבטא לצערי 0.5 כמובן שהבנתי שאין הריון... ועדיין לא קיבלתי מחזור ..וכל השבוע אני גם בהרגשות כמו לפני מחזור או הרגשות של הריון.. הרופא טוען שתוצאות ה E2

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להיות אופטימית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להיות אופטימית..ההודעה קפצה לי

יפית
    09/01/2009

הרופא טוען שתוצאות ההורמונים גבוהים ושזה לא כמו לפני קבלת מחזור ....ושצריך לעשות בדיקות 10 ימים בערך מיום לקיחת החצי אוביטרל לתמיכה ..שלקחתי ב 31/12.... או שהרופא מנסה לעודד אותי ..או שאני לא מבינה ומאד מיואשת... לטענתו אם לא אקבל עד יום ראשון ..לגשת שוב לבדיקות.. שאלתי .מה דעתך על התוצאות בדיקות.. ואם באמת לא אקבל ..יש איזה סיכוי להריון.... שכחתי לציין שהחודש הייתי ללא תמיכה וללא זריקות ממש על ביוץ טבעי שהגיע ביום 18 .. ורק אוביטרל קיבלתי... בבקשה ענו לי בהקדם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפית שלום

פרופ' שחר קול
    10/01/2009

כנראה שאין הריון.
    כנראה שההורמונים גבוהים בגלל אוביטרל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו