ציסטה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציסטה
    טל
    10/01/2009

ד"ר שלום, במעקב בחודש הקודם התגלתה ציסטה בשחלה. היא כנראה לא נעלמה אחרי המחזור, ואף מורגשת לפני ובזמן המחזור, ובזמן הביוץ. שלשום היא נראתה שוב "מבנה עכור בגודל 11X11 " ואתמול אצל טכנאית אחרת "ממצא ציסטי עכור 15X20" 1. האם מיום ליום גודלה משתנה? 2. חודש קודם והחודש אני מבייצת מהשחלה השנייה. האם כל עוד יש ציסטה לא אוכל לבייץ משחלה זו? 3. האם יש לקחת גלולות? או להניח לה בשלב זה? 4. האם היא מפריעה לקליטת היריון ? 5. בחודשיים האחרונים, כנראה מאז הופיעה, עליתי 6 קילו. אין שינוי בהרגלי התזונה. ההשמנה בבטן. האם יש קשר??? מה עושים??? תודה על הסבלנות. והמענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן שלום

פרופ' שחר קול
    10/01/2009

קשה לחוות דעה בלי לראות במו העינים.
    בודקים שונים רואים דברים שונים.
    הממצא אינו שולל ביוץ מאותה שחלה.
    גלולות?? - תלוי במה מדובר. למשל: אם אנדומטריומה - גלולות לא יעזרו.
    אין קשר להריון.
    קשה מאוד להסביר עליה של 6 קג בתוך חודשיים על רקע ממצא בקוטר של 1.5 סמ'. אם אכן לא היה שינוי בהרגלי התזונה - יש מקום לברור יסודי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה...

טל
    10/01/2009

תודה רבה! 1. פעם הייתי פוליציסטית: אינסולין גבוה, השמנה, טסטוסטרון גבוה. האם ייתכן כי התסמונת שהיתה "רדומה" חזרה? 2. במידה והציסטה וההשמנה הפתאומית קשורים לתסמונת שחזרה, מה ניתן כרגע לעשות??? אני במהלך הזרעות טבעיות וכרגע לא יודעת יש/אין היריון. ושוב תודה ושבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו