בבקשה עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    אירנה
    11/01/2009

שלום ד"ר! אני בטיפול רביעי באיקקלומין בעלת שחלות פוליציסטיות- ולבעלי זרע חלש טיפול ראשון - 2 כדורים 5 ימים - לא הצליח לא היה ביוץ טיפול שני - כדור 1 - במשך 5 ימים- הצליח היה ביוץ אבל לצערי נודע לי באותו זמן שלבעלי זרעי חלש ואז אמרו לי שעלי לקחת 2 כדורי איקקלומין ואז נעשה השבחת זרע- אך עוד הפעם לא הצליח עם 2 כדורים ועכשיו פעם רביעית גם - היום הייתי במעקב זקיקים- יום 17 לביוץ - אמרו לי שיש רק זקיקים קטנים אפילו עד 10 מ"מ לא מגיעה. אני כבר התייאשתי . למה זה קורה? \ רופא אמר שאם זה לא יצליח נעבור לזריקות- האם אתה יכול להסביר למה זריקות? האם הן יותר משפיעות על הגוף מהכדורים?איך לוקחים אותם? אני מאוד דואגת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך דחוף בבקשה

אירנה
    11/01/2009

היום עשיתי גם בדיקת דם להורמונים שיצאו- פרוגסטרון 5( ביום שלישי שעבר הוא היה 3.5) ואסטרדיול 232 - שביום שלישי הוא היה פחות מ 200 מה זה אומר? זה אומר שזקיקים לא מתפתחים? רופא אמר לבוא עוד פעם למעקב ביום רביעי אני לא מבינה בשביל מה הרי כבר יום 17

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אירנה

ד''ר דוד ישי
    11/01/2009

נראה שהשחלות שלך אינן מגיבות לכדורים. אני מסכים עם ההחלטה לעבור לזריקות. עם הזריקות יש סיכויים הרבה יותר טובים שתהיה תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו