היסטרוסקופיה אבחנתית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה אבחנתית
    שירי
    12/01/2009

רופאים יקרים שלום- לבעלי יש בעית זרע . כתוצאה מכך הוחלט לפני כ-4 שנים על חוץ גופית בשיטת מיקרומניפולציה. הושג הריון בהפריה ראשונה .הוכנסו 2 עוברים ונולדו תאומים. נשאבו ביציות ונשארו 7 בהקפאה. לפני מ"ס חודשים הוכנסו 2 מוקפאים לביוץ טבעי ולא הושג הריון. יש לציין כי ההריון עבר קשה כתוצאה מפתיחה מוקדמת , (תאומים כאמור) וכמו כן היתה לי ציסטה גדולה כתוצאה מעודף הורמונים. אני ובעלי פנינו לפרופ ( אחר מטעמים כספיים) בכדי שיכתוב תהליך חדש של טיפול, אך הוא רוצה שקודם אעבור אצלו (פרטי) היסטרוסקופיה אבחנתית .אינני מבינה מדוע? שכן מחברות אני יודעת כי רק כאשר ההפריות לא הושגו 3 פעמים ברצף עושים זאת ואצלי (כיום בת 30) זה הצליח בראשונה ועוד שידוע שהבעיה אצל בעלי. אני מאוד מפחדת מהבדיקה ,ואם בכול זאת חובה לעשותה ,האם כדאי יותר בהרדמה? תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרוסקופיה אבחנתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירי שלום

פרופ' שחר קול
    12/01/2009

לפי המידע שאת מוסרת הסיבה להיסטרו אינה ברורה.
    יתכן ויש מידע נוסף המכוון לביצוע הבדיקה.
    אם יש עוברים קפואים - עדיף להשתמש בהם לפני יצירת חדשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תודה על התשובה .גם לי הסיבה לא

שירי
    12/01/2009

מובנת כלל, הרופא טוען שעברו 4 שנים והוא רוצה להיות בטוח שהכול בסדר מאז הלידה ושבטוח המקפאים יקלטו. אני אישית יודעת שפרופ דור בפעם הקודמת ( הפעם זה מישהו אחר,כי לדור צריך להגיע פרטי)ניגש ישר להפריה ללא בדיקות פולשניות.האם לדעתך הבדיקה עדיפה בהרדמה ( שכן אז זרם המים חזק יותר או משהו כזה)? תודה רבה לך שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    12/01/2009

אין צורך בהרדמה להיסטרו אבחנתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו