דחוווווווווווווף ביותר צריכה עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוווווווווווווף ביותר צריכה עזרה
    איילה
    12/01/2009

לרופאים הנחמדים שלום ! מחזור אחרון 19.12.08 מהיום החמישי 2 כדורי איקאקלומין ל- חמישה ימים, הזקיקים לא התפתחו כל כך וזקיק מוביל היה 12 מ"מ , הרופא נתן לי זריקות מנוגון למשך כמה ימים ביום רביעי7.1.09 נצפה באולטרסאונד זקיק מוביל בגודל 18 מ"מ. המשכתי להזריק מנוגון ביום רביעי וגם ביום חמישי, וביום שישי 8.1.09 הזרקתי אוביטרל בשעה 11:15 בבוקר. שאלותיי... 1. הבנתי שאחרי אוביטרל אמור להיות ביוץ לאחר 36-40 שעות, מדוע הרופא שלי אמר לי לקיים יחסים ביום שישי- שבת. לפי החישוב שלי הביוץ אצור להתחיל ביום שבת בערך ב- 11:00 בלילה (לאחר 36 שעות לערך). אני מאוד מבולבלת, מתי באמת היה ביוץ , ביום שישי, שבת או ראשון. 2. כמו שנאמר לעיל קיבלתי אוביטרל ביום שישי 8.1.09 בשעה 11:15 קיימנו יחסים ביום שישי ב- 9:30 בבוקר ובלילה בשעה 24:00 ולמחרת ביום שבת בשעה 8:00 בבוקר ובשעה 23:00 בלילה וגם בשעה 5:30 לפנות בוקר וגם בשעה 7:00 בבוקר יום ראשון שאלתי מה הסיכוי להריון? חשוב לציין רירית הרחם בגודל 10 . זקיק מוביל 18 מ"מ. בעלת PCO מטופלת באיקאקלומין ובמנוגון. סליחה על השאלות הארוכות, אני כ"כ רוצה ילד וכ"כ מיואשת , מנסים כבר שנה וחצי וללא הצלחה... תודה על העזרה , וישר כח על עבודתכם הנאמנה!!!! איילה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איילה שלום

פרופ' שחר קול
    12/01/2009

איני מבין מדוע שאלתך היא דחופה ביותר. נסי להבהיר זאת. לפי הבנתי כל הארועים כבר שאחורינו.
    כמובן שיש סיכוי להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שחר קול

איילה
    12/01/2009

שאלתי דחופה ביותר כי אני כבר לא עומדת בלחץ . שנה וחצי של נסיון ושום דבר - כלום !!!! בבקשה תענה לי על יתר השאלות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קיימנו יחסים בזמן

איילה
    12/01/2009

האם קימנו יחסים בזמן??? ומתי בידיוק היה ביוץ ביום שישי- שבת או ראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    12/01/2009

לדעתי היחסים היו בזמן.
    אם הזרע תקין - היה כיסוי טוב מאוד של מועד הביוץ.
    זרע תקין שורד ימים בדרכי המין של האישה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תווווווודה רבה !

איילה
    12/01/2009

תודה רבה לך ד"ר יקר! ולכל הנשים בפורום הזה שיהיה לנו בהצלחה וב"ה בשורות טובות לכולנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו