אחרי שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי שאיבה
    ג.
    12/01/2009

ערב טוב, היום בשעה 12 עשו לי שאיבה והתאוששתי די מהר ונאמר לי שיתכן בשתן הראשון שיהיה מעט דם אך לא היה מאז עשיתי כבר 4 פעמים ורק עכשיו כבר פעמיים שעשיתי יש לי מעט הפרשות בצבע חום אדמדם (סליחה על התיאור) בניגוב, האם זה טבע?י ממה זה נובע? מתי זה אמור להיפסק, שאדע מתי צריך לבדוק זאת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ג.

ד''ר דוד ישי
    12/01/2009

זה נורמלי ויכול להמשך כמה ימים לאחר השאיבה. מקור ההפרשה הדמית היא בדקירות שנגרמות לנרתיק כתוצאה מהשאיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

ג.
    12/01/2009

זה מה שאמרה לי האחות אבל הבנתי שאם זה קורה אז מהשתן הראשון וזה קרה רק בפעם הרביעית ואילך... אם אני לא טועה היא אמרה שאם לא קרה בהתחלה אז כנראה שלא יקרה, האם יכול להיות ממשהו אחר, יש סיבה לדאוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ג.

ד''ר דוד ישי
    13/01/2009

הז יכול להופיע גם מאוחר יותר. בכל מקרה יתכן שהדימום הוא מהשתן ואין לו קשר. כדאי שתבדקי ותעשי בדיקת שתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו