מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי IVMאורית13/01/2009
ד"ר קול שלום רב! בשנת 2007 עברתי סרטן שד, היום אני בריאה, ללא ילדים, בת 39 ולאחר טיפולי IUI ללא הורמונים. עכשיו אני אמורה להתחיל טיפולי IVM, אך קופת החולים בה אני חברה (לא מכבי), אינה מאשרת לי טיפולים אלו. אין מניעה להיכנס להריון (לפי האונקולוג). הייתי מבקשת לדעת, האם קופת חולים מכבי כן מאשרת טיפולי IVM? אודה על תשובתך המהירה, על מנת שאדע איך להתקדם הלאה... תודה אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVM
פרופ' שחר קול13/01/2009הצורך ב - IVM אינו ברור.
הניסיון "לחסוך" את החשיפה להורמונים שיש בגירוי השחלות הוא לא ברור, שכן החשיפה להורמונים במהלך ההריון היא גבוהה לאין שיעור. אם הריון מותר, מדוע לא גירוי שחלות???
אסטרדיול הוא אסטרדיול הוא אסטרדיול, ולא משנה אם נוצר בשחלה (גירוי שחלות) או בשיליה (הריון). ההשפעה על רקמת השד היא זהה.
מעבר לכך, גירוי שחלות אורך כ - 10 ימים, הריון - 9 חודשים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVM
אורית14/01/2009ד"ר קול שלום! זה נכון שאסטרוגן הוא אסטרוגן, ושהריון נמשך 9 חודשים, אבל אף אחד לא מבטיח לי שאני אכנס להריון בטיפול הראשון, ולכן העשרה ימים שאתה מציין יכולים להפוך גם ליותר מזה, ולכן אינני רואה מדוע עלי לחשוף את עצמי, לעוד הורמונים מעבר להריון. דבר נוסף, לא קיבלתי תשובה על שאלתי, האם קופ"ח מכבי כן מאשרת טיפולים אלו??? תודה אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/01/2009עדיין ההגיון אינו מובן. מתוך 10 ימי גירוי השחלות רק בימים ספורים (3 - 4 ) רמת האסטרוגן גבוהה לעומת הביוץ הטיבעי. לעומת זאת - בהריון הרמה גבוהה מאוד באופן רצוף ולמשך חודשים רבים.
ב - IVM את נחשפת להרדמה ארוכה יותר, ולשאיבה מסוכנת יותר.
קופ"ח מכבי מאשרת טיפולי IVF, ונותנת התחייבות לכך. אם היחידה המטפלת מצאה לנכון לבצע IVM על בסיס מקצועי רפואי - הקופה לא מתערבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע מסוכן יותר?
תקווה22/06/2010אשמח לדעת מדוע הפריה בתהליך IVM מסוכנת יותר..
כמה זמן הרדמה? מדוע השאיבה מסובכת יותר? האם יש עדות לסיבוכים בשיטה זו?
חשבתי לתומי שהתהליך ב-IVF ו-IVM זהה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטופלת בIVM
לי23/06/2010בנות יקרות זה טיפול מעולה לי יצאו מוקפאים מה IVF לא יצא כלום אז ממליצה בחום היום עושה החזרה של IVM ממליצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)