אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין
    דקלה
    13/01/2009

אתמול עברתי שאיבה ונקבע לי בעה החזרת עוברים ליום חמישי בצהריים, נאמר לי לקחת פעמיים ביום אנדומטרין בוקר וערב והרגע הודיעו לי שיש עוברים ושתהיה החזרה ולקחת עכשיו את הכדור, מתי לקחת שוב היום? וביומיים הבאים לקחת גם ב12:30 ובלילה או בוקר וערב? יש לי 6 כדורים אז זה אומר שגם בחמישי בבוקר אמורה לקחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דקלה

ד''ר דוד ישי
    13/01/2009

צריך לקחת פעם בבוקר ופעם בערב. אל תלחצי מזה . זו לא מתמטיקה ואם יש סטיה של כמה שעות, זה לא נורא. שימי את הנר של יום חמישי בבוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

ג.
    13/01/2009

אחרי שקוראים את ההוראות מאוד קל להלחץ :-) וכיוון שכתוב שאם שוכחים לא לקחת מאוחר יותר אלא לדלג אז הנחתי שזה ממש חשוב. בכל מקרה, אם אקח ב10 בבוקר וב10 בערב זה בסדר או שצריך שעה מוקדמת יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו