ד"ר ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר ישי
    שחר
    13/01/2009

ערב טוב. אנחנו מנסים להרות מזה 4 שנים. שנה שעברה עברתי 2 הפלות טבעיות ורצופות ממש בתחילת ההריון. לפני שבועיים בדיוק עשיתי הזרעה 3 וכפולה. הבוקר עשיתי בדיקה ביתי ויצאו לי 2 פסים חזקים ממש תוך דקה. אני בהלם ולא מאמינה שבאמת סופסוף הצלחנו. האם הבדיקה הזו מספיק אמינה? אני מתכוונת לעשות מחרתיים בדיקת בטא. מה שמטריד אותי זה שמאז ההזרעה יש לי מין כאבי מחזור כאלו. מאתמול בערב יש לי מידי פעם כאבים עויתיים בבטן התחתונה. בעיקר אחרי מאמץ. כשאני נחה אני בסדר. לאור העובדות שהפלתי בעבר אני מאוד מפחדת שההריון הזה חלילה גם יפול. מה אני יכולהלעשות על מנת לשדמור על ההריון? אני מקבלת אוטרוגסטן פעם ביום לעלות לפעמיים ביום? תודה רבה על כל העזרה וסליחה על האורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שחר

ד''ר דוד ישי
    14/01/2009

את בהריון. הצלחת ההריון אינה תלויה במה שתעשי או לא תעשי. אם הוא תקין הוא יתפתח. את יכולה להעלות את מינון האוטרוגסטאן ל 2 ליום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו