בבקשה עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    אירנה
    14/01/2009

שלום ד"ר אני נמצאת במעקב זקיקים. היום יום 19 זקיקים גודל 10. ביום ראשון היו זקיקים קטנים פחות מ 10 אני אחרי איקקלומין.רירית שלי היום 9 מ"מ. אני בעלת שחלות פוליציסטיות. האם יש עוד סיכוי לביוץ או שהחודש אבוד? האם זקיקים בשלב זה יכולים עוד לגדול .? האם אתה חושב להמשיך מעקב? פעם שעברה הפרוגסטרון שלי היה 250 ביום ראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

אירנה
    14/01/2009

עכשיו גם הגיעו בדיקות דם- פרוגסטרון 3.5 וביום ראשון הוא היה 5 אסטרדיול 250 מה זה אומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירנה שלום

פרופ' שחר קול
    14/01/2009

הביוץ עדיין לא באופק, יתכן ויש לשקול העלאת מינון איקקלומין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה

אירנה
    14/01/2009

שלום אכן רופא התקשר אלי היום ואמר שהוא רוצה להביא לי מינון יותר גבוהה של איקקלומין במקום 2- להביא לי 3 כדורים ביום למשך חמישה ימים- האם זה לא מסוכן באמצע ? האם זה יכול להביא באמת ביוץ? האם זה לא משנה שאני ביום 20 למחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו