מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעילות יומיומית לאחר החזרת עובריםמיטל14/01/2009
לרופאים שלום
ביום שני האחרון נשאבו לי 19 ביציות
מחר יש לי תור להחזרת עוברים שאלתי היא האם לאחר ההחזרה זה יעזור אם אני ישכב בבית במנוחה או שאפשר להמשיך בפעילות יום יומית רגילה האם תהיה לזה השפעה כלשהיא על הצלחת הטיפול?
והאם ב 12 ימי ההמתנה יש צורך להוריד הילוך או שאפשר להמשיך כרגיל ללא כל שינוי?
ושאלה אחרונה היא האם יש קשר ללבישת מכנס שהוא קצת לוחץ על הבטן האם זה יכול להזיק לי
אודה אם אענה
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום
פרופ' שחר קול14/01/2009מכיוון ששאבו מספר רב יחסית של ביציות, עדיף להוריד הילוך.
מכנס לוחץ לא יפגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
דקלה14/01/2009אני בדיוק במצבך, גם לי שאבו ביציות ביום שני ומחר מוחזרים עוברים, ממה שקראתי בהרבה מקומות ופורומים באינטרנט הבנתי שאמנם אסור להתאמץ אך בהחלט אין צורך לשכב ולא לעשות כלום, להפך כיוון שבמצב שכיבה יש פחות זרימה של דם אל הרחם מאשר במצב עמידה מה שמוריד את הסיכוי להשתרשות העובר ברחם, כמובן שלא להרים ממחר שום דבר כבד ולא לעשות אירובי וכו' פשוט להתנהג רגיל ולהוריד הילוך לפחות ב4 ימים הקרובים שאלו הימים הקריטיים בהם מתבצעת ההשתרשות. בכל מקרה, תשאלי מחר את האחות מה מותר ומה אסור. בהצלחה ומקווה שלא נחזור לפורום הזה יותר :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדקלה
מיטל14/01/2009למה אפשר לחזור אבל בשביל לשאל שאלות לגבי הריון מתקדם אם תאומים ובשביל לתמוך בבנות אחרות שיהיו במצב הזה :) ( :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
ג.14/01/2009תאמיני או לא אבל איך ששלחתי את המייל חשבתי על אותו הדבר שבעצם הייתי צריכה לכתוב שפעם הבאה ניפגש בפורום להריון ולידה :-) אמן אמן אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה - ג.זו אני דקלה
ג.14/01/2009שיניתי אבל משום מה כתב כינוי שפעם כנראה כתבתי כשכתבתי הודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)