פעילות יומיומית לאחר החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פעילות יומיומית לאחר החזרת עוברים
    מיטל
    14/01/2009

לרופאים שלום
    ביום שני האחרון נשאבו לי 19 ביציות
    מחר יש לי תור להחזרת עוברים שאלתי היא האם לאחר ההחזרה זה יעזור אם אני ישכב בבית במנוחה או שאפשר להמשיך בפעילות יום יומית רגילה האם תהיה לזה השפעה כלשהיא על הצלחת הטיפול?

והאם ב 12 ימי ההמתנה יש צורך להוריד הילוך או שאפשר להמשיך כרגיל ללא כל שינוי?
    ושאלה אחרונה היא האם יש קשר ללבישת מכנס שהוא קצת לוחץ על הבטן האם זה יכול להזיק לי

אודה אם אענה
    תודה והמשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילה שלום

פרופ' שחר קול
    14/01/2009

מכיוון ששאבו מספר רב יחסית של ביציות, עדיף להוריד הילוך.
    מכנס לוחץ לא יפגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

דקלה
    14/01/2009

אני בדיוק במצבך, גם לי שאבו ביציות ביום שני ומחר מוחזרים עוברים, ממה שקראתי בהרבה מקומות ופורומים באינטרנט הבנתי שאמנם אסור להתאמץ אך בהחלט אין צורך לשכב ולא לעשות כלום, להפך כיוון שבמצב שכיבה יש פחות זרימה של דם אל הרחם מאשר במצב עמידה מה שמוריד את הסיכוי להשתרשות העובר ברחם, כמובן שלא להרים ממחר שום דבר כבד ולא לעשות אירובי וכו' פשוט להתנהג רגיל ולהוריד הילוך לפחות ב4 ימים הקרובים שאלו הימים הקריטיים בהם מתבצעת ההשתרשות. בכל מקרה, תשאלי מחר את האחות מה מותר ומה אסור. בהצלחה ומקווה שלא נחזור לפורום הזה יותר :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדקלה

מיטל
    14/01/2009

למה אפשר לחזור אבל בשביל לשאל שאלות לגבי הריון מתקדם אם תאומים ובשביל לתמוך בבנות אחרות שיהיו במצב הזה :) ( :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

ג.
    14/01/2009

תאמיני או לא אבל איך ששלחתי את המייל חשבתי על אותו הדבר שבעצם הייתי צריכה לכתוב שפעם הבאה ניפגש בפורום להריון ולידה :-) אמן אמן אמן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה - ג.זו אני דקלה

ג.
    14/01/2009

שיניתי אבל משום מה כתב כינוי שפעם כנראה כתבתי כשכתבתי הודעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו