סוף סוף הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סוף סוף הריון
    יפית
    14/01/2009

שלום דר' טוב הגיע בשעה טובה ההריון.והשאלתי הפעם היא : תוצאת בדיקות ביום 12-1 היא E2 - 1074 , פרוגרסטון 37.2 ובטא לא עשיתי בטעות והיום 14-1 תוצאות E2- 1622 , פרוגרסטון 44 ..ובטא 4125 שאלתי היא : איזה שבוע אני נמצאת ? והאם תוצאה של היום מראה על הריון מרובה עוברים. מאחלר והרופא אמר לי שרק אחרי 4.5 שבועות ניתן לראות באולטראסאונד . ואת ההחזרת 4 עוברים עשיתי ב 25/12 ומחזור אחרון היה ב 6/12 ואני מתה מסקרנות אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף סוף הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזל טוב :)

שני דגן
    14/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יפית

ד''ר דוד ישי
    14/01/2009

את גיל ההריון מחשבים משבועיים לפני שאיבת הבייציות ולא לפי רמת הבטא. לא ניתן ללמוד מרמת הבטא על מס' העטברים. תצטרכי להמתין בסבלנות עד בדיקת האולרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע הריון?

יפית
    15/01/2009

שלום דר', כתבת לי שאפשר לחשב שבוע הריון שבועיים לפני שאיבת הבציות ...אך אני עשיתי החזרת עוברים מוקפאים .. ולכן במצב זה איך מחשבים ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יפית

ד''ר דוד ישי
    15/01/2009

אותו דבר. משבועיים לפני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו