מורפולוגיה 4%

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מורפולוגיה 4%
    חסויה
    15/01/2009

שלום ד"ר נכבד כאשר המורפולוגיה נמוכה (4%) וריכוז הזרעים בתנועה TMS הוא 10 מיליון האם IVF ב ICSI יכול להניב עוברים יפים + הריון או שעדיף למיין את הזרע ע"פ שיטת פרופסור ברטוב? אני לאחר הפריה 2 בשיטת ICSI בשל בעית זרע- מתוך 12 ביציות הופרו 5, הוחזרו שניים באיכות טובה מאוד והשאר לא הגיעו ליום החמישי ולכן לא הוקפאו. האם זה מעיד שאיכות הזרע ממש ירודה ולכן מספר הפריות נמוך בהתאם? ומה לגבי העוברים שהוחזרו, האם יש להם סיכויים טובים למרות מורפולוגיה נמוכה של 4%? עוד שבוע בטא... האם הקופה מאשרת מיון תאי זרע X6600 אצל ברטוב והאם מחלקת IVF צריכה להפנות אותי? המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מורפולוגיה 4%

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני

ד''ר דוד ישי
    15/01/2009

ב ICSI יש צורך בתא תקין אחד לכל בייצית. אם אני לא טועה בחישוב, אצל בעלך יש כ 400000 תאים תקינים. לא נראה לי ששיטת ברטוב יכולה להועיל במשהו. החשיבות של השיטה ( אם בכלל ) היא במצבים הרבה יותר קיצוניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו