לאחר החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר החזרת עוברים
    הילה
    15/01/2009

לרופאים שלום היום הוחזרו לי 3 עוברים טריים תוך כמה זמן משלב ההחזרה העוברים מתחברים לרחם ? האם שלושת הימים הקרובים הם הימים הכי קריטיים מבחינתי ? והאם אני צריכה להשתדל רב הזמן להיות במנוחה והאם יש לזה השפעה כלשהיא על הצלחת הטיפול? תודה והמשך יום טוב אודה אם עאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום הילה

ד''ר דוד ישי
    15/01/2009

העוברים משתרשים כ 3 ימים לאחר שמחדירים אותם לרחם. בימים האלה, למרות שלא ברור שיש לזה השפעה כלשהיא, אנחנו ממליצים לא לעשות מאמצים ולהשתדל להיות במנוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

עינת
    15/01/2009

גם אני עברתי החזרה וסובלת מכאבים בבטן התחתונה ומעין דקירות מהיום שהתחלתי עם אנדומטרין הרופא שלי אומר שזה נורמלי ואילו פה אומרים לי שלא ממש, האם את גם לוקחת אנדומטרין ואם כן, יש לך איזהשהם כאבים? תודה ובהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעדי

הילה
    15/01/2009

היי עדי לי הכאבים התחילו אתמול יומיים מיום השאיבה ואלו כאבים שממש מפריעים לי לתפקד וגם לי הרופא אמר שזה בסדר הדברים וקצת נרגעתי כי פה בפורום לפי התשובה קצת נלחצתי הכאבים היו כל כך חזקים שכל הלילה לא הצלחתי להרדם וזה עןד יותר הלחיץ אותי מפעים קודצ[מות אני גם זוכרת שהיו לי קצת עיקצוצים ודקירות יכול להיות שזה פסיכולוגי מרב המחשבות שמתרוצצות לנו בראש מהמצב שאנחנו נמצאות בו אני לא חושבת שיש לך מה לדאג כל כך מהכאבים שאת מדברת עליהם .. ביי בנתיים ובהצלחה : ) ( :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי, תודה ובהצלחה גם לך!

עדי
    16/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח התכוונתי להילה :-)

עדי
    16/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו