אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין
    עינת
    15/01/2009

אני לוקחת אנדומטרין פעמיים ביום מיום לאחר השאיבה והיום הוחזרו לי עוברים , יש לי כאבים בבטן התחתונה, זה מציק קבוע אבל לעיתים מתחזק הכאב ונרגע שוב לתחושה של מציק ולעיתים אף יש מעין דקירות, בעלון במצורף לא כתוב שזה מהתופעות השכיחות וכתוב שאם יש כאבים במפשעה חייב לפנות לרופא, אמרתי לרופא לפני ההחזרה שיש לי כאבים והוא אמר שזה טבעי, מתי כן יש לבדוק זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עדי

ד''ר דוד ישי
    15/01/2009

הכאבים שאת מתארת אינם קשורים לאנדומטרין אלא לטיפול שקבלת. אם הכאבים חזקים, כדאי מאד שתבדקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ישי

עינת
    15/01/2009

הכאבים החלו ביום שהתחלתי עם האנדומטרין, לפני כן לא היו לי כאבים כם לא מהאוביטרל, רק הרגשה עדינה של ביוץ כשבביוץ הטבעי שלי הכאבים חזקים יותר. הכאבים לא חזקים אבל יש כל הזמן ומידי פעם מתחזקים מעט אך לא בלתי נסבלים. הרופא אומר שזה נורמלי שיש כאבים בבן התחתונה האם כדאי להתעקש על אולטראסאונד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד''ר דוד ישי
    16/01/2009

כאבים כאלה אכן שכיחים ואין להם משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו