פרוגסטרון בדם שבוע אחרי החזרת טריים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון בדם שבוע אחרי החזרת טריים
    הריונית טריה
    16/01/2009

שלום דוקטור רציתי לשאול מה צריכה להיות רמת הפרוגסטרון בדם שבוע אחרי החזרת עוברים? האם 35 בנורמה? (לא יודעת אם יחידות ישנות או חדשות). מקבלת כתמיכה קרינון. שאלה נוספת היא למה זה כל כך נמוך בהשוואה לפרוגסטרון אחרי ביוץ ללא הפריה חוץ גופית? הערכים שלי תמיד היו מעל 70 לפני שהתחלתי טיפולי IVF. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון

פרופ' שחר קול
    16/01/2009

הרמה בתחום הנורמה.
    הרמה היא תולדה של הפרוטוקול והתגובה השחלתית. בלי לדעת הרקע לא ניתן להתייחס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! פרטים נוספים

הריונית טריה
    16/01/2009

פרוטוקול הטיפול היה ארוך עם דקפפטיל 0.1 ומנופור 2 אמפולות. היתה לי תגובה מאוד טובה לטיפול. 15 ביציות נשאבו e2 ביום האוביטרל 3300.הופרו 5 עוברים-כולם ICSI והוחזרו שניים ביום ה 3 עם 7 תאים +בדרך לחלוקה נוספת בזמן ההחזרה. היום, שבוע לאחר ההחזרה פרוגסטרון 35 ומקבלת כתמיכה קרינון מיום השאיבה+ פרוגינובה החל מההחזרה. עוד שבוע בטא ואני די בלחץ.יש לציין שאצלי לא נמצאה שום בעיה, אבל אצל בעלי יש בעיית זרע, בעיקר מורפולוגיה נמוכה של 4% וריכוז נמוך(tms 10 מיליון).אנו בני 30. האם יש לי סיכויים טובים שהפעם זה יצליח? זאת ההפריה השניה שלי, בראשונה נשאבה ביצית אחת בלבד בפרוטוקול קצר. באותה הפריה, שבוע לאחר ההחזרה הפרוגסטרון היה 11 בלבד ולא נקלט. הפעם הוא פי שלושה, האם זה סימן טוב? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחידות מדידה???

פרופ' שחר קול
    16/01/2009

E2 : האם יחידות חדשות (פיקומול לליטר) או ישנות (פיקוגרם למיליליטר).
    P: האם יחידות חדשות (ננומול לליטר) או ישנות (ננוגרם למיליליטר).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :-( אוף, לא יודעת!

הריונית טריה
    16/01/2009

את האמת שהיום שאלתי את האחות שהתקשרה לבשר לי על יחידות הפרוגסטרון והיא לא אמרה לי, היא פשוט אמרה "יחידות טובות" ושאני לא צריכה להוסיף תמיכה כי הרמות בדם בסדר גמור לטענתה...נראה עוד שבוע מה יהיה. האם יש כזה הבדל ביו היחידות השונות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחידות

פרופ' שחר קול
    17/01/2009

כן! פי 3.7!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה

הריונית טריה
    17/01/2009

אני יודעת שלפני ביוץ היה לי ערך של 0.8, אז סביר להניח שמדובר ביחידות ישנות או שערך כזה יכול להיות גם ביחידות חדשות?(אני פשוט מנסה לברר אם פרוגסטרון 35 זה ביחידות ישנות או חדשות) סליחה על הנדנוד! זה פשוט מסקרן אותי לדעת, זה נותן לי תקווה אם הערך בעצם פי 3.7 תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימן טוב

טלי
    17/01/2009

לדעתי זה סימן טוב!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו