שאלות בנוגע לכשלון IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע לכשלון IVF
    שירלי
    25/07/2007

ד"ר שלום רב,
    אני בת 27 עד כה פרופיל הורמונלי שלי+צילום רחם תקין, לבעלי מורפולוגיה 2% שבעקבותיה בוצע ניתוח וריקוצלה שלא כ"כ שיפר את המצב.
    לפני שנה וחצי הריון ראשון ספונטני שהסתיים בהפלה טיבעית- שבוע 10 נצפה דופק.
    מאז 6 הזרעות שכשלו ו IVF שכשל.
    בהפרייה פרוטוקול ארוך- משאף לדיכוי+2 אמפולות מונוגון שבשל קפיצת E2 קטנו ל 1.5 - ביום בדיקת הבטא בטא 0 פרוגרסטרון 25.
    הבנתי מהפורומים השונים כי התמיכה לא הייתה מספקת וכי עליי להגדיל אותה.
    למרות שכל היום אני מתעסקת כמעט רק עם הנושא הזה אני עדיין מרגישה שאני מפספסת משהו.
    מה עוד ניתן לעשות כדי להגדיל את הסיכויים? הית ממליץ על בדיקת דם לקרישיות יתר?היסטרולפסקופיה? בדיקת קריוטופ? לבקש הנצה בטיפול הבא?
    אני באמת רוצה שהפעם זה יצליח- אנחנו כבר המון זמן בסרט הרע הזה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנוגע לכשלון IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירלי היקרה:

פרופ' שחר קול
    26/07/2007

רמת הפרוגסטרון ביום הבטא - תקינה. אין בעיה של חוסר "תמיכה".
    יש לזכור כי הסיכוי להריון במחזור IVF אחד הוא סביב 40% כך שלצערנו רוב הטיפולים נכשלים.
    אני מציע לדון עם הרופא המטפל בתוכנית לקראת מחזור נוסף, תוך לקיחה בחשבון של התגובה השחלתית שלך במחזור הזה.
    יתכן ופרוטוקול אחר, או מינונים אחרים עשויים לשפר איכות העוברים, ואת הסיכוי להריון.
    אני סבור שבשלב זה בדיקות נוספות שהזכרת הן מיותרות, כולל בקשה "להנצה".
    יש סיכוי טוב להריון בפעם הבאה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו