דחוף בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    חסויה
    17/01/2009

אני כבר 17 יום מזריקה גונל בהתחלה 75 במשך 11 ימים ועוד 6 ימים 112.5 נכון ליום רביעי בבוקר אחרי שלושה ימי הזרקה של 112.5 עדיין לא נראו זקיקים ( אחד של שש ממ) רירית 5.9 ואסטרודיול 177 נכון לאתמול אחרי עוד שלושה ימי הזרקה רייר צמידי מאוד והתחילו כאבים בצדדים . היום כאבים מאוד חזקים בצדדים מהבוקר מוקדם. יש לי תחושה לפי הכאבים שהביוץ קרוב מאוד אולי אפילו היום. מיום רביעי בבוקר לא הייתי בביקורת. מה לעשות?? אני צריכה לקחת אורביטרל ?? אחרי כל כך הרבה הזרקות לא רוצה לפספס את החודש. אני רוצה לציין כי אני לא רוצה הריון מרובה עוברים ולכן גם לא מקיימת יחסים עד לבדיקת כמה זקיקים קיימים. אשמח אם תוכל לכוון אותי מה לעשות ?? יש מקום שאפשר לעשות בו היום אולטזאונד?? מה לעשות עם הזריקה של היום 112.5 לקחת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיר שלום

פרופ' שחר קול
    17/01/2009

מציע לקחת 112 היום. לא לקחת אוביטרל.
    מחר - בדיקת דם ובדיקת א.ס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת דחוף

חסויה
    17/01/2009

בבדיקת lh ביתית הפס שהתקבל כמעט בצבע פס הבקרה האם נתון זה משנה את תשובתך??? רוב תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

פרופ' שחר קול
    17/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו