לד"ר ישי המופלא!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי המופלא!!
    לימונית
    17/01/2009

ד"ר ישי היקר ערב טוב, אני רוצה להתייעץ איתך שוב לפני קניית התרופות, בעקבות שינויים שחלו בתרופות בקופ"ח הכללית. הרוקח אמר לי שהיום נותנים במקום דקאפפטיל ' דפירילין' - תרופה חליפית. 1) האם תרופה זו מקובלת עליך? 2) נשארו לי 4 מזרקים של הדקא מהטיפול האחרון שהיה בפרוטוקול ארוך (שזה שני טיפולים אחרוה). (המזרקים מאוחסנים במקרר). רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בהם וביום ה-5 להתחיל עם התרופה החליפית, כלומר האם אין בעיה בהחלפת התרופה תוך כדי הטיפול (כמובן, במידה והיא מקובלת עליך)? בעיה נוספת היא נושא התמיכה. לאחר שב-IVF הראשון, בו נכנסתי להיריון (הלא תקין), הפרוגסטרון לא עלה יפה עם האוטראגסטאן והוחלף מיידית בגסטון, מאז בכל הטיפולים לקחתי גסטון. הבעיה היא, שבעקבות עליית המחירים בקופ"ח הכללית - חפיסת גסטון עלתה מ-12 ש"ח לחפיסה ל-55 ש"ח לחפיסה. זו עלייה מאוד משמעותית עבורי. רציתי לדעת אם אתה יכול להמליץ לי על משהו אחר שאוכל לקחת (זריקה אחרת או תכשיר אחר)? האם לקרינון יש עדיפות על האוטראגסטאן - וכמה מומלץ לקחת ליום (אני שואלת למרות שאני לא יודעת עדיין את מחירי הקרינון)? האם כדאי לי בכל זאת לנסות לחזור לאוטראגסטאן או שבכל מקרה עדיף, למרות הכל, שאשאר עם הגסטון? בתודות רבות רבות ושהיה לך שבוע נפלא לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי המופלא!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    17/01/2009

דקפפטיל ודיפרילין זו אותה תרופה. את יכולה להשתמש עם מה שיש לך ( בתנאי שלא פג תוקפן ) ולהמשיך עם דיפרילין.
    הקרינון לא טוב יותר מאוטרוגסטאן ואני לא בטוח שהוא יותר זול מהגסטון. אפשר לשלב אוטרוגסטאן עם אמפולה אחת ליום של גסטון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

לימונית
    17/01/2009

ד"ר ישי שלום, קודם כל תודה על המנה המהיר. שנית, אני מבינה מדבריך שעדיין אצטרך לקחת גם גסטון, כך שאם התכוונת שבשילוב לוקחים את הכמות הרגילה של האוטרגסטאן (4 ליום) ומוסיפים אמפולה של גסטון - זה כבר יכול לצאת דומה, אז אם זה אכן כך, אשאר עם הגסטון. לילה טוב, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו