מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישי המופלא!!לימונית17/01/2009
ד"ר ישי היקר ערב טוב, אני רוצה להתייעץ איתך שוב לפני קניית התרופות, בעקבות שינויים שחלו בתרופות בקופ"ח הכללית. הרוקח אמר לי שהיום נותנים במקום דקאפפטיל ' דפירילין' - תרופה חליפית. 1) האם תרופה זו מקובלת עליך? 2) נשארו לי 4 מזרקים של הדקא מהטיפול האחרון שהיה בפרוטוקול ארוך (שזה שני טיפולים אחרוה). (המזרקים מאוחסנים במקרר). רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בהם וביום ה-5 להתחיל עם התרופה החליפית, כלומר האם אין בעיה בהחלפת התרופה תוך כדי הטיפול (כמובן, במידה והיא מקובלת עליך)? בעיה נוספת היא נושא התמיכה. לאחר שב-IVF הראשון, בו נכנסתי להיריון (הלא תקין), הפרוגסטרון לא עלה יפה עם האוטראגסטאן והוחלף מיידית בגסטון, מאז בכל הטיפולים לקחתי גסטון. הבעיה היא, שבעקבות עליית המחירים בקופ"ח הכללית - חפיסת גסטון עלתה מ-12 ש"ח לחפיסה ל-55 ש"ח לחפיסה. זו עלייה מאוד משמעותית עבורי. רציתי לדעת אם אתה יכול להמליץ לי על משהו אחר שאוכל לקחת (זריקה אחרת או תכשיר אחר)? האם לקרינון יש עדיפות על האוטראגסטאן - וכמה מומלץ לקחת ליום (אני שואלת למרות שאני לא יודעת עדיין את מחירי הקרינון)? האם כדאי לי בכל זאת לנסות לחזור לאוטראגסטאן או שבכל מקרה עדיף, למרות הכל, שאשאר עם הגסטון? בתודות רבות רבות ושהיה לך שבוע נפלא לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי17/01/2009דקפפטיל ודיפרילין זו אותה תרופה. את יכולה להשתמש עם מה שיש לך ( בתנאי שלא פג תוקפן ) ולהמשיך עם דיפרילין.
הקרינון לא טוב יותר מאוטרוגסטאן ואני לא בטוח שהוא יותר זול מהגסטון. אפשר לשלב אוטרוגסטאן עם אמפולה אחת ליום של גסטון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לימונית17/01/2009ד"ר ישי שלום, קודם כל תודה על המנה המהיר. שנית, אני מבינה מדבריך שעדיין אצטרך לקחת גם גסטון, כך שאם התכוונת שבשילוב לוקחים את הכמות הרגילה של האוטרגסטאן (4 ליום) ומוסיפים אמפולה של גסטון - זה כבר יכול לצאת דומה, אז אם זה אכן כך, אשאר עם הגסטון. לילה טוב, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)