תמיכה ודימומים בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה ודימומים בהריון
    תמר
    17/01/2009

בס"ד שלום רב אני בהריון שבוע 8 לאחר טיפולים. מקבלת תמיכה של 3 נרות אנדומטרין ביום, מיקרופירין ואסטרפם. מלפני שבועיים דימום של יומיים ולאחר מכן עד עכשיו הפרשות חומות מעורבות בשאריות הנר שלא פוסקות. אס פעמיים תקין בהפרש של 3 ימים, נאמר לי לחזור לעוד אס אחרי שבועיים, להמשיך תמיכה כרגיל (זא לא להוסיף נרות) ולנוח שאלותי: 1. ממה נובע הדימום? האם ההפרשות החומות האלה שלא פוסקות הן דימום?למה זה לא נפסק? 2.. האם יש קשר בין המיקרופירין לדימום?(למרות שבהריון קודם גם קיבלתי ולא היה לי דימום) 3. האם לא היה נכון להוסיף לי עוד תמיכה? 4. בדיקת דם לפרוגרסטרון תוצאה 108 האם תקין לשלב זה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה ודימומים בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום תמר

ד''ר דוד ישי
    18/01/2009

רמת הפרוגסטרון טובה לכן אין צורך להוסיף תמיכה. הדימום קשור בחלק גדול של המקרים בתהליך ההשרשה של העובר ברחם, והוא יכול להמשך מאפילו מס' שבועות במצבים הקיצוניים. למיקרופירין אין קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו