בפרוטוקול שקיבלתי רשום ICSI+HSH

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בפרוטוקול שקיבלתי רשום ICSI+HSH
    שני
    18/01/2009

שלום ד"ר,מה זה אומר בבקשה ICSI+HSH ? ובנוסף הרופא רשם לי לקחת אחרי ההחזרה את הכדורים DOXYLIN +MEDNISON מקווה שכתבתי נכון חמישה ימים פעמיים ביום,מה התפקיד של הכדורים הנ"ל? אני שואלת אותך משום שממש קשה לשאול את הפרופסורים שאלות,אין להם זמן,אני אחרי 5 טיפולי הפרייה ללא הצלחה,נכנסתי להריון ספונטני לפני כשנה,ואחרי 10 שבועות הייתה הפלה,יש לציין שיש בעיית זרע ולי יש השמנת יתר,האם יש סיכוי שאכנס להריון שוב?הכי חשוב תענה לי בבקשה לגבי הטיפול ולגבי התרופות,תודה רבה על הסובלנות ותשומת הלב,שבוע טוב לכולם ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום תותית

ד''ר דוד ישי
    18/01/2009

אני חושב שמדובר ב ASH - ניקוב של המעטפת של העובר לפני החזרתו לרחם כדי להקל עליו לצאת ממנה . הכדורים הם תכשירים שאינם חלק קבוע מהטיפול ותפקידם לשפר מעט את הסיכוי להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך אודה

שני
    21/01/2009

ניקוב של המעטפת של העובר מסכן את העובר?למה עושים זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום תותית

ד''ר דוד ישי
    21/01/2009

זה לא מסוכן לעובר. במצבים מסויימים זה עוזר לעובר לצאת מתוך המעטפת שלו ( דבר שחייב לקרות ביום ה 5 של חייו אחרת הוא יפסיק להתפת )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו