למה אין הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• למה אין הריון
    רות
    18/01/2009

שלום, אני בת 39. לי ולבעלי יש שני ילדים שנולדו בהריונות ספונטניים. היו לנו גם שני הריונות ספונטניים נוספים אותם הפסקנו בצורה יזומה. לפני ארבע שנים רצינו ללדת ילד נוסף אך לא הצלחנו. הבדיקות הראו שספירת הזרע ירדה ולכן הופננו לIVF בטיפול שעשינו נשאבו 11 ביציות מהן הופרו תשע. שתיים התחלקו ל 8 תאים והשבע הנותרות ל4-5 עם שברים והמעבדה אמרה שהם לא שרדו את התהליך. את שני העוברים הטובים החזירו והרירית היתה מצויינת. יש לי שתי שאלות: 1. היום עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית. מה הסיבה לכך שהעוברים הטובים לא נקלטו. 2. מה הסיבה לשברים בעוברים הנוספים ולכך שהם לא שרדו. המון תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה אין הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה?

פרופ' שחר קול
    18/01/2009

1. עוברים "טובים" על סמך המראה המורפולוגי שלהם אינם בהכרח עוברים שנותנים הריון. יש מיתאם בין הדברים, אך רחוק מאוד מ - 100%.
    2. איכות ירודה של עוברים מתבטאת, בין השאר, ב"שברים". כנראה שאיכות ירודה של ביציות גוררת איכות ירודה של עוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין הריון

רות
    18/01/2009

תודה על התשובה. מה עושים בהפריה הבאה כדי לקבל ביציות יותר איכותיות? מתי אני יכולה להתחיל מחזור חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים

פרופ' שחר קול
    19/01/2009

עוברים עם הרופא המטפל בצורה יסודית על תוצאות המחזור הקודם, כולל כל המידע הקיים מהמעבדה. על בסיס המידע הזה ניתן לתכנן מחזור חדש, כולל תיזמונו, כדי לשפר התוצאות בפעם הבאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו