מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיפור בהמשכיםחסויה19/01/2009
אתמול התייעצתי עמך והצגתי לך את הנתונים הבאים : עדכנתי אותם לפי ערך היום אני מזה 19 יום לוקחת גונל המטרה הריון ללללא מרובה עוברים. 75 -במשך 11 ימים 7 יימים 112.5 יום אחד 150 רירית ב 14/1 5.1 רירית 18/1 5.8 נצפה זקיק של 9 ממ בשחלה ימין רירית היום 7.8 נצפה זקייק של 12 ממ בשחלה שמאל. בדיקות דם 14/1 ESTRADIOL (E2) SENS 177 ESTRADIOL (E-2) <350 PROGESTERONE 2.5 . 18/1 - ESTRADIOL (E-2) 587 LH 23.2 PROGESTERONE3.1 לא בוצעו היום בדיקות דם נצפה היום זקיק של 12 ממ בשחלה שמאל אתמול הייתי מאוד מבולבלת כי מצד אחד הרופא רצה לשנות טיפול למונגון ומצד שני הוא החליט לעלות ל 150 גונל. בביקור אצל הרופא היום הוא המליץ להישאר על 150 הוא אמר ש 112.5 ייבשו את הזקיק. יש לי כאבים מאוד חזקים בצדדים ומכוון שאני מפחדת שיהיו שני זקיקים( לא רוצה הריון מרובה עוברים) אני מתלבטת לגבי ה 150 . ביום ראשון נצפה אחד של 9 ממ בימין והיום אחד של 12 ממ בשמאל. לגבי ימין הרופא אמר שהוא נראה לו פחות מ 10 אבל לא מדד. האם באמת מינון של 150 ממולץ? או שעדיף להישאר על 112.5 בהקשר של התפתחות הזקיקים. האם 112.5 יכול באמת לייבש את הזקיק הקיים ??? . המון תודה על עזרתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי שלום
פרופ' שחר קול19/01/2009אם מינון של 112.5 הצליח להביא לצמיחת זקיק - עדיף להמשיךבמינון זה.
עם צמיחת הזקיק מתרבים תאי הגרנולוזה שעל פניו, ולכן יכולתו להגיב ביצירת אסטרדיול, ולהמשיך ולצמוח.
רמת LH גבוהה אתמול מחייבת לחזור על בדיקת דם מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשה
חסויה19/01/2009האם יתכן כ ה 150 שלקחתי אתמול הוא זה שגרם לצמיחת הזקיק? ולא ה 112.5 שלקחתי במשך שבוע. האם רמת lh גבוהה יכולה לגרום להשתחררות הזקיק לפני הבשלתו המלאה.? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי שלום
פרופ' שחר קול19/01/2009לא, שכן 112.5 הביא לעליה המשמעותית באסטרדיול לפני ה - 150.
עליית LH יכולה לגרום לזקיק לבייץ, גם כאלו הקטנים מהגודל הקלאסי של 17+ ממ.
אין זה אומר בהכרח שהביצית לא מסוגלת לעבור הפרעה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אחת בבקשה
חסויה19/01/2009הרופא התעקש לא להמשיך עם 112.5 למרות שאני בעד. כפי שכתבת והמלצת אתה. אני מרגישה שזה יותר נכון. מה יכול לקרות אם אזריק 150 ?? האם יש השלכות לכך ? האם יש סיכוי שהזקיקים הקיימים 12 ו 9 יתפתחו לשני זקיקים מובילים במקום אחד?? האם 150 יכול לעזור בדיכוי ה lh שעלה או שאין לזה קשר... (לצערעי הוא לא יתן לי בדיקה חוזרת של lh) אני שוב מאוד מודה לך על עזרתך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי שלום
פרופ' שחר קול19/01/2009כן, 150 עלול לגרות גם את 9 ממ ולהביא לביוצו.
150 לא ישפיע על LH. חבל שלאניתן לבדוק שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועזרה
חסויה19/01/2009בבדיקה ביתית שעשיתי lh בשיאו מחר אני אבקש אולי מרופא המשפחה שיתן לי אם הוא יסכים. מה המשמעות של lh גבוה לאורך 3 ימים ? על מה תשובת ה lh אמורה להעיד?? רוב תודות על עזרתך וסבלנותך! אתה מקבל מטופלות בת"א במקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוספת
חסויה19/01/2009האם לאור עלית הLh גם היום בבדיקה ביתית לשיא לא כדאי בכל זאת לקחת את ה 150 ולגרום לזקיק לגדול יותר מהר?? תודה על סבלנותך!!! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצב
חסויה19/01/2009האם זקיק של 9 לא נקרא זקיק?? האם הוא גם מושפע שונה מ 125 או מ 150 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)