שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אור
    21/01/2009

שתי שאלות: עשיתי זריקה דקא ארוך ב- 23/9/08 לא עשיתי טיפול הפריה ואני במתנה לקבלת מחזור שלפני הטיפולים היה סדיר כל 35 יום. אני רוצה לחכות למחזור טבעי ...כמה זמן להמתין? הכוונה מתי אני אמרוה להתחיל לדאוג שלא מגיע המחזור. שאלה שניה עשיתי צילום רחם (לאחר ניתוח קיסרי ונמצאו הידבקויות לאחר שנתיים עשיתי היסטרוספופיה אבחנתית ונאמר לי שלא רואים כל בעיה ושלא נראית חסימה כי הנוזל זורם לכל הכיוונים ולא נראית כל בעיה ברחם. מודה לך על התייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אור

ד''ר דוד ישי
    21/01/2009

ההשפעה של דקפפטיל ארוך היא של 4-6 שבועות.
    את השאלה השניה אני לא מבין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיכה את השאלה

אור
    21/01/2009

עשיתי כאמור צילום רחם לאחרקיסרי ואמרו לי שיש הדבקויות בשתי החצוצרות ובאחת חלקי. לאחר שנתיים טיפולים ללא הצלחה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ושם הרחם נראה טוב ללא כל ממצא חריג והרופא אמר שהוא מופתא שנאמר לי שיש הידבקויות כי הוא ראה שהנוזל זורם יפה פנימה ולא חוזר..מה שהיה אמור להיות אם היתה חסימה. אני בת 37 ורוצה הריון נוסף הראשון היה טבעי ובקלות. מבקשת לדעת אם הבדיקה של ההיסטרוסקפיה שוללת את החסימה או לפחות נותנת סיכוי יותר טוב להריון ספונטאני. ואם היית מליץ לי על בדיקה נוספת כדי להיות קצת יותר בטוחה לגבי הסיכויים של טבעי. מקווה שעכשיו יותר ברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספתי תגובה ונראה לי שפספסת

אור
    22/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו