גודל שק היריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גודל שק היריון
    רויטל
    21/01/2009

ד"ר ישי שלום, אני בשבוע 1+5, אחרי החזרת 2 עוברים (היו הרבה הפרשות חומות וגם מעט דימומים - ושאלתי אותך כאן לגבי זה). ביום חמישי שעבר הבטא היתה 558 ונאמר לי להגיע היום כדי לראות שק/י היריון. נצפה שק אחד, בגודל 7X4 מ"מ (כמובן ללא שק חלמון וללא קוטב עוברי). האם השק אינו קטן מדי לשבוע זה? (עשיתי היום בדיקת בטא נוספת - טרם הגיעו תוצאות. האם התוצאה תוכל לתת אינדיקציה לגבי תקינות התפתחות ההיריון?). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל שק היריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

שואלת
    21/01/2009

הבטא היום היא 3718 - ואם מחשבים לפי הבטא הקודמת שבוצעה ביום חמישי שעבר אין הכפלה של ממש (היה צריך להיות בסביבות 4600). האם זה מעיד על משהו או שיכול להיות גם שנקלטו שני עוברים ואחד נספג? אשמח לקבל כמובן תשובה מעודדת, אבל רק אם היא תהיה אובייקטיבית... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רויטל

ד''ר דוד ישי
    21/01/2009

בשבוע 5+1 צריך לראות שק חלמון. אבל לא הייתי ממהר לקבוע קביעה נחרצת אלא חוזר על אולטרסאונד כעבור שבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו