כאבים נמשכים שחלפו בפתאומיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים נמשכים שחלפו בפתאומיות
    הדס
    21/01/2009

אני שבוע אחרי שאיבה, עד לשאיבה לא היו לי כאבים כלל מלבד מעט כמו כאבי ביוץ אבל חלשים הרבה יותר מבטבעי. יום לאחר השאיבה התחלתי להשתמש פעמיים ביום באנדומטרין וגינלי ומיום החזרת העוברים (ביום השלישי מהשאיבה) התחלתי לבלוע אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום. מיום החזרת העוברים היו לי כאבים מאוד חזקים לאורכה ולרוחבה של כל הבטן ומתחתיה, הרופא אמר לי שזה טבעי בגלל גודל השחלות כעת ולשתות הרבה מים הכאבים לאט לאט נרגעו אך תמיד נשארו לי כאבים ודקירות מתחת לבטן התחתונה ונאמר לי שגם זה טבעי. היום אין לי כאבים כלל באף מקום, האם זה בסדר או שזה מעיד על אי הצלחה? ולידע כללי, האם הכאבים עקב השחלות המוגדלות חולפים לאט לאט מעת הביוץ בטבעיות? כלומר אין קשר בין התרופות לתמיכה לבין השחלות המוגדלות? כי הכאבים החלו רק מהיום שהתחלתי להשתמש באנדומטרין אז חשבתי שיהיו כל עוד עם תמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קצר...

הדס
    21/01/2009

עשיתי חיפוש בנושא ומצאתי שמישהי שאלה בעבר באיזה פורום את אותו הדבר והרופא אמר לה שאם אין הריון זה חולף ואם יש זה עשוי להמשיך, האם זה נכון? כי מכאבים בלתי נפסקים פתאום היום אין בכלל, מזכירה שאני ביום השישי אחרי ההחזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום הדס

ד''ר דוד ישי
    21/01/2009

יש סיבות רבות לכאבים במצבך. חשוב שהכאבים פחתו או חלפו. הכאבים אינם קשורים להריון ולכן העלמותם אינה מבשרת על כשלון הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו