שמי ברכה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שמי ברכה
    ברכה
    21/01/2009

שלום רב. יש לי שאלה ואשמח אם תענו לי. אני בחורה בת 44 גרה באזור נתניה ועשיתי שתי הזרעות ללא הצלחה לצערי בביה"ח איכילוב (אני לא ממש מרוצה מהרופאים שם)יש לציין שכול הבדיקות אצלי בסדר, חברה המליצה לי בחום על בית החולים כרמל במיוחד על ד"ר ישי. הייתי בבקשה שמחה לקבל אינפורמצייה איך אני עוברת לטפל אצלכם?, מה אני צריכה לעשות... ? ומה העלות של כול הזרעה? אשמח מאוד לקבל תשובה תודה מראש ברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמי ברכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ברכה

ד''ר דוד ישי
    21/01/2009

אם את מבוטחת בכללית,תקבעי פגישה לשיחה עם דר' ישי בבי"ח כרמל בטלפון 048250335

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :-)

ברכה
    21/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברכה

לימונית
    21/01/2009

ברכה שלום, אני מצטרפת לחברתך בהמלצתה החמה על ד"ר ישי - רופא אגדי ומדהים. שיהיה לך בהצלחה. לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו