התחלת טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התחלת טיפול
    עינת
    22/01/2009

אנחנו מנסים בסה"כ 7 חודשים, כאשר נקלטתי פעמיים להריון. הראשון הסתיים בשבוע 12 לפני כארבעה חודשים,והשני הריון כימי קצר לפני כחודש. רופא הנשים שלי חושב שיש מקום לטיפול הורמונלי כדי "לקצר תהליכים",ובשל גורם הגיל-אני בת 32 ובן זוגי בן 34 אצלי, פרופיל הורמונלי תקין ומחזור סדיר למרות תמונת שחלות פוליציסטיות באולטרסאונד. זה לא קצת מוקדם מדי לטיפול הורמונלי, סה"כ אני נקלטת להריון יחסית מהר (לפחות עד עכשיו)? האם מקובל להתחיל טיפול ללא בדיקות נוספות (בדיקת זרע, צילום רחם -הרופא אומר ששניהם מיותרים, בסוף סיכמנו על בדיקת זרע החודש וצילום רחם בחודש הבא)? תודה מראש על התשובה, מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטל שלום

פרופ' שחר קול
    22/01/2009

אם היו שני הריונות בתוך 7 חודשים לדעתי אין מקום להתערב (בדיקות או טיפולים).
    סיכוי טוב להשגת הריון תקין ללא כל טיפול או בדיקות נוספות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

עינת
    23/01/2009

זאת גם האינטואיציה שלי לגבי התחלת טיפול. הרופא שלי,לעומת זאת, מאוד בעד טיפול הורמונלי, בעיקר בגלל תמונת השחלות באולטרסאונד+ הגברת הסיכויים להריון בכל מחזור טיפול=קיצור תהליכים. אני מבינה את ההמלצה שלך לגביי צורך בבדיקות נוספות כעת, שאלתי היתה לגבי הצורך בבדיקות לפני התחלת טיפול, האם לא מקובל לברר קודם לכן ששאר הדברים תקינים (זרע/רחם)? האם סביר לבקש בירור כזה לפני הטיפול, או שפשוט מקובל להתחיל , ואם לא הולך, אז לבדוק.... אני לא רופאה, אבל קצת מפריע לי הרעיון של לקחת הורמונים בלי לדעת שיש בעיה שהם אמורים לעזור לפתור, ובלי לברר קודם שאין בעיה אחרת (כלומר שלא נלקחים לחינם). שוב תודה, מיטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    23/01/2009

רפואת הפריון אינה מדע מדויק.
    יש גישות כאלה ואחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עינת
    24/01/2009

חבל שזה לא מדע מדוייק. אני כנראה צריכה למצוא רופא עם גישה שמתאימה לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו