מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישילירון22/01/2009
הי, להזכירך בת 25, אני לפני שאיבה 2 לאחר שIVF ראשון נכשל. בעיה זכרית אצלי הכל תקין. אני היום לאחר 3 ימי גונאל 225 יח' ו 4 ימים של 150 יח. היום בבדיקה נצפו סה"כ 10 זקיקים בגדלים של בין 11-13 ( 5 בכל שחלה) כאשר אחד מהם הוא בגודל 18. נאמר לי להשיך את התוכנית ולהזריק גונל 150 יח' עד יום א כולל סופרפאקט 4 פעמים ביום רק בנחיר אחד וביום א לבוא שוב לבדיקה. 1. האם לדעתך התגובה טובה לשלב הנוכחי? 2. האם כל הזקיקים הנ"ל אמורים לגדול עד יום א כך שיהיה לפחות כ 5 ביציות? ( אני חוששת מעט כי בטיפול הקודם לאור כמות הורמונים נמוכה נשאבו לי רק 2 ביציות) ץודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת תוצאות ב.דם
לירון22/01/2009ולהלן תוצאות ב. דם של היום 11.6- 1.1 IU/L 0.7 LH 2 1500- 0 pmol/L 700 ESTRADIOL (E-2) 3 76.0- 19.0 nmol/L 3.4 PROGESTERONE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה גם מד"ר קול
לירון23/01/2009...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון שלום
פרופ' שחר קול23/01/20091. בהחלט!
2. יש לקוות.
הערה: יעוץ רציני מחייב לדעת מידע רב נוסף כגון רמות ההורמונים, מינונים ותגובה שחלתית במחזור קודם ועוד ועוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"ר קול הוספתי לעיל את נתוני
לירון23/01/2009ההורמונים האם תקין? על מה מעיד? תודה על התגובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול23/01/2009ההורמונים - תקין.
E2 מעט נמוך לעומת התמונה בא.ס.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול שאלות אחרונות
לירון23/01/20091. מה זה אומר שה E2 מעט נמוך? מעט ביציות? 2. הטיפול החל ב 225 יח' גונאל ואז ירדתי ל 150. הבדיקה הנ"ל בוצעה ביום ה'. האם עד יום א' כאשר עד אז אני ממשיכה להזריק 150 יח' גונאל כל יום אמור לשפר את המצב? לכמה ביציות ניתן לצפות במצבי? טיפול קודם היה הראשון ב IVF (ללא הזרעות לפני כן) עקב בעיה זכרית רק 100אלף זרעונים אצלי הכל תקין. אז נתנו לי 150 יח' גונאל ב 3 ימים ולאחר מכן ירדו ל 75 ואז הוציאו לי רק 2 ביציות. אני מעט חוששת שיהיה לי שוב אותו מצב האם כך נראה טיפול זה לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול23/01/2009יש לקוות לתוצאה טובה יותר, שכן קיבלת מינון גבוה יותר.
בשורה התחתונה: מכיוון שאת צעירה יש לשער כי יושג הריון בהקדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול
לירון23/01/2009היי, אבל לא ענית לי מה זה אומר שה E2 מעט נמוך? מעט ביציות? האם יש מקום לבקש בשלב זה מנופור או מנוגון
פרופ' שחר קול24/01/2009לא בהכרח.
יש להבין שיש גישות שונות לגבי פרוטוקול גירוי השחלות.
אני מאמין שאת בידיים טובות, ולכן יש סיכוי טוב להריון.
מטרת הטיפול - השגת הריון, לא יותר ביציות וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)