תופעות שחלפו כלא היו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תופעות שחלפו כלא היו
    הילה
    24/01/2009

הוחזרו לי 2 עוברים 3 ימים אחרי שאיבה, מיומיים לפני אני לוקחת אנדומטרין וגינלי פעמיים ביום ומיום החחזרה אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום. היו לי כאבים בבטן ומתחתיה כל הזמן לעיתים חזקים מאוד עד היום החמישי מההחזרה ואז נעלמו כלא היו. יחד עם זאת היה לי גודש רב בחזה שממש הכפיל את עצמו והחל גם כן להצטמק ולחזור לעצמו משבוע אחרי ההחזרה. היום אני ביום ה-9 מההחזרה ומאוד לחוצה. ושכחתי לציין שגם הבטן שהיתה נפוחה מאוד הצטמקה בחזרה לגמרי. האם היעלמות התופעות מעיד על אי הריון??? מצד שני, אם אני עדיין משתמשת בתמיכה שהיא זו שבעצם אמורה לגרום לתופעות אלו, איך נעלמו? האם יתכן שהתמיכה הפסיקה להיספג לי בגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות שחלפו כלא היו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות

פרופ' שחר קול
    24/01/2009

"התמיכה" אינה גורמת לתופעות שאת מציינת.
    אין קשר לספיגה.
    לא ניתן לנחש האם הושג הריון. גם אין טעם בניחושים.
    מציע להמשיך בטיפול ולבצע בדיקת דם להריון 14 יום לאחר השאיבה. בדיקה זו תיקבע האם יש הריון או אין הריון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ו...

הילה
    24/01/2009

אם כן מה עשוי לגרום לתפעות אלו? אם לא התרופות לתמיכה כהם התחילו עם התחלת התמיכה? האם לא אמור להיות גודש בחזה גם בהריון טבעי וזה שנעלם עשוי להעיד על אי הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה שלום

פרופ' שחר קול
    24/01/2009

תופעות סוביקטיביות באות וחולפות, ומניסיוני מסוכן (ומיותר) לתת תחזיות לפיהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו