מחזור מאחר?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור מאחר?
    מאיה
    24/01/2009

11.1 - אוביטרל 12.1 - שאיבה 15.1 - החזרה היום אני 14 ימים אחרי אוביטרל - אם היום לא אקבל מחזור - האם זה אומר שהמחזור מאחר..? ומתי כדאי לעשות בדיקת דם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מאחר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למאיה

הילה
    24/01/2009

גם אני עשיתי שאיבה ב-12 והחזרה ב-15 ונאמר לי לעשות בדיקה ב-27. המחזור אמור להגיע כמו בטבעי 14 יום אחרי הביוץ שזה אומר 14 יום מהשאיבה שבאותו יום בעצם היה לנו ביוץ ולא מהאוביטרל. כך שאנחנו אמורות לקבל את המחזור ביום שני, אני מניחה שהרופא אמר לי לבצע בדיקה ביום שלישי כדי שהתשובה אולי תהייה יותר מהיימנה אבל נראה לי שאפשר לעשות גם ביום שני. בכל מקרה כרגע המחזור שלך לא נחשב מאחר רק החל מיום שלישי ומאחלת לנו שיאחר ויאחר ולא יגיע :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללחוצה מאוד

מאיה
    24/01/2009

תודה רבה על התגובה. התופעות שתיארת בהודעה שלך למטה קרו אצלי לאחר השאיבה בגלל "גירוי יתר", וגם אצלי נעלמו אחרי שבוע... גם אני לחוצה מאוד... מאחלת גם לך בטא חיובית ביום שני (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 26.1

פרופ' שחר קול
    24/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו