לד"ר קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר קול
    לירון
    24/01/2009

הי, התכתבתי איתך מקודם על מעקב זקיקים לפני שאיבה (מטופלת בכרמל). יש לי החשש שהם לא פועלים נכון עימי - מתן 225 יח' גונאל וירידה ל 150 רציתי לדעת אם הירידה הזו פוגעת בייצור הזקיקים? ולכן יש לי E2 700 בלבד לאחר 7 ימי גונאל? אני שואלת כי אני חושבת לעבור לפרטי אליך - האם יש פרוטוקול אחר שנראה לך מתאים? (בעיה זכרית רק 100 אלף זרעונים, אצלי הכל תקין) בIVF הקודם הוציאו רק 2 ביציות לאחר 3ימים של 150 גונאל ואז ירידה ל 75 ממש קשה לי עם כל הניסוי והטעייה הזה חודשים של הרמונים ואז מעט ביציות אני יודעת שחשוב שהמטרה היחא הריון אבל נה אם ה IVF נכשל חשוב שיהיו גם קצת מוקפאים לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לירון שלום

פרופ' שחר קול
    24/01/2009

הצוות בכרמל הוא מנוסה וותיק בתחום. אני בטוח שהם עושים הכי טוב שניתן כדי שיושג הריון.
    קשה לי לענות ספציפית לגבי פרוטוקול יותר טוב. יתכן והמחשבה העיקרית היא להימנע מגירוי יתר. יתכן ועדיף להשתמש בתכשירים המכילים גם LH כגון מנופור או מנוגון, או להוסיף לובריס.
    ברור שרצוי שיהיו מוקפאים, אך המטרה העיקרית היא השגת הריון, וזה ניתן להשגה גם עם מעט ביציות, בעיקר בקרב צעירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו