ivf כבר מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ivf כבר מיואשת
    שירי
    24/01/2009

לדר' שלום, קצת רקע אני בת 37 הריון ראשון גרידה שבוע 8 עקב דימום, הריון שני עם דימום וביפסטון עד שבוע 12 הסתיים בלידה, הריון שלישי אותו הדבר הסתיים בלידה (2 בנות הלידה האחרונה ליפני 11 שנה). בן זוג שני (בעיית זרע) הפריה ראשונה גונל 225 ומנוגון 3 אמפ' ותמיכת אנדומטרין 1X2 ליום נשאבו 7 ביציות הופרו 3 מזרע בן הזוג icsi הוחזרו 2 הריון כימי החל דימום כבר ביום ה- 10 להחזרה... הפריה שניה גונל 300יח' ומנוגון 4 אמפ' ותמכת קרינון, נשאבו 4 ביציות הופרו 3 icsi הוחזרו כל השלושה דימום ביום ה- 10 להחזרה תשובה שלילית. הפריה שלישית גונל 450 יח' מנוגון 6 אמפ' שוב קרינון נשאבו 2 ביציות השתמשנו בזרע תורם הפריה רגילה הופתה ביצית אחת ללא הריון דימום ביום ה- 11 להחזרה. הפריה רביעית גונל 300 מנופור 4 אמפ' + 1X2 אנדומטרין נשאבו 2 ביציות הופרו 2 icsi שוב מתורם ההפריה נכשלה דימום כבד כבר מהיום ה- 9 להחזרה. החלפתי רופא שהחליט שאני זקוקה לגסטון כתמיכה, עכשיו מזריקה גונל 300 5 ימים אין תגובה העלו מינון ל- 300 לעוד 4 ימים יום 11 למחזור זקיק אחד של 12 ורירית 6 מאתמול מזריקה 4 אמפ' מנופור ביום ג' US בדיקת FSH לפני שנה בתחילת הטיפולים 7.5 גם צילום רחם תקין. האם יש עוד בדיקה לברור שהמצב ברחם תקיןאני כבר ממש מיואשת האם לאור מה שכתבתי לך הסיכויים שלי להריון קלושים האם להרים ידיים לבן זוגי אין ילדים ואנו פשוט נקרעים ומדוכאים מהמצב האם יש משהו שאפשר לעזור במקרה כמו שלי תודה וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ivf כבר מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירי שלום

פרופ' שחר קול
    24/01/2009

לגבי רמת ה - FSH - יש לוודא שנילקח במקביל ל - E2 , ושרמת ה - E2 נמוכה מ-200 פיקומול לליטר.
    ברור שהתגובה השחלתית היא די ירודה.
    אין הרבה "פטנטים" לשפר זאת, אולי טיפול ניסיוני עם DHEA .
    בכל מיקרה, כל זמן שיש עוברים להחזרה לרחם יש סיכוי להריון תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

שירי
    25/01/2009

האם כדאי לתת לגוף מנוחה מההפריות, ולהמשיך בהזרעות על בסיס טבעי או שאין קשר, ופשוט להמשיך ב IVF ולא להתייאש... תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו