טיפול חוזר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול חוזר
    ורד
    24/01/2009

אני בת 34 ובעלי בן 40 .עברתי טיפול ivf בשל בעיות זרע לפני 6 שנים (נוצר הריון ולידה והוקפאו 5 עוברים). לאחרונה עברתי שני מחזורי הפשרה והחזרה של המוקפאים - ללא הצלחה. אני מעוניינת להתחיל שוב בטיפול . רציתי לדעת האם בכדי לקבל את האישור מקופת החולים ( מכבי) יש צורך לעבור שוב צילום רחם / בדיקות זרע / בדיקות דם ובמידה וכן האם עלי לפנות לרופא הנשים או ישירות למרפאת בריאות האישה המחוזית. דר' קול - בפעם הקודמת טופלתי אצלך לפני המעבר לivf ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול חוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד שלום

פרופ' שחר קול
    24/01/2009

היחידה המטפלת אמורה למלא טופס בקשה ל - IVF .
    המידע הנחוץ נמצא שם, ולא אצל רופא הנשים או מרפאת בריאות האישה.
    סיכוי טוב שיאושר בלי צורך בדיקות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול חוזר

ורד
    24/01/2009

אני מטופלת ביחידת הivf בבי"ח אלישע. האם רופא ביח' אמור למלא טופס הפניה אשר אותו אעביר לאישור קופ"ח מכבי? אני מנסה להיות מאד ספציפית כיוון שלא הייתי רוצה "לאבד" זמן מיותר בריצות מרופא לרופא -ואנו מעוניינים להתחיל בטיפול בהקדם האפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו