איקקלומין ואסטרופם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקלומין ואסטרופם
    שירה
    25/01/2009

שלום רב, אני בת 34, יש לי שחלות פוליציסטיות, והשבוע התחלתי לראשונה טיפול באיקקלומין לקראת הזרעה (כדור אחד ביום, למשך חמישה ימים, מהיום החמישי למחזור). הרופא אמר לי שאם במעקב הזקיקים יראו שרירית הרחם שלי דקה מדי בגלל האיקקלומין, הוא ייתן לי גם אסטרופם. העניין הוא שהוא אמר לי להגיע למעקב רק ביום ה-12. האם זה לא מאוחר מדי? האם האסטרופם יספיק לעזור אם התחיל לקחת רק אז? אציין גם שבחודש הקודם, שבו לא נטלתי שום כדורים/הורמונים, עשו לי מעקב זקיקים והרירית שלי היתה דקה מאוד: 2 מ"מ ביום ה-11 ו-5.8 ביום ה-24 (אז הופסק המעקב, כי לא היה זקיק מוביל, אבל בסופו של דבר קיבלתי מחזור טבעי חודשיים וחצי אחרי המחזור הקודם). תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין ואסטרופם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שירה

ד''ר דוד ישי
    25/01/2009

אין טעם לבדוק מוקדם כי אז הזקיקים קטנים , האסטרוגן נמוך והרירית בכל מקרה דקה. צריך ללמוד הפעם על תגובת הרירית ואח"כ , אם הרירית דקה, לשקול להוסיף אסטרוגן או לותר על האיקקלומין ולעבור ישר לזריקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו