הריון בגיל 40

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון בגיל 40
    נורית
    26/01/2009

שלום, יש לי שני ילדים בגיל העשרה (כניסה להריון עם איקקלומין וכוריגון), ובעלי ואני רוצים ילד נוסף. יש לי את תסמונת השחלות הפוליציסטיות בצורה קלה. כבר מספר חודשים מטופלת באיקקלומין ובחודש האחרון גם קיבלתי זריקת אורביטל וללא הצלחה. בדיקת זרע של בעלי תקינה. אין רקע ידוע של דלקות באגן, לא היו ניתוחים קיסריים וכו'. אני לא מעוניינת בבדיקות כואבות וטיפולי מבחנה. איך ממשיכים ? מה ההמלצות לכניסה מהירה להריון ? מה צפוי לי מבחינת טיפולים ? אני מרגישה בלחץ בגלל הגיל המתקדם, כאילו כל חודש משמעותי. האם זה לא בעייתי להמשיך בלי סוף עם האיקקלומין והאורביטל ? אודה לייעוץ, נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בגיל 40

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נורית

ד''ר דוד ישי
    26/01/2009

אני מאד ממליץ לא להמשיך בטיפול עם איקקלומין מעבר ל 3-4 מחזורים. השלב הוא הוא טיפול עם זריקות. לאור זאת שהזרע תקין, מאד רצוי, לפני שעוברים לזריקות , לעשות צילום רחם ( למרות שהבדיקה לא נעימה )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו